Szombat délelőtt számolt be közösségi oldalán egy édesanya a csütörtöki buszozásáról az autista kisfiával. A gyűlöletkampány következményeképpen le akarta szállítani az utasok egy csoportja a 34-es buszról az “Orbáni érékrend” hiányára hivatkozva. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ne mond, hogy nem látod Őfenesége kezét a dologban! =))
Pálinkás Pál
Ez megint egy olyan kamuszagú libsi cikknek tűnik számomra...
emerencia
@Pálinkás Pál: Sajnos nem hiszem, hogy kamu. Ezzel nem azt mondtam, hogy minden magyar ilyen aljadék mint a buszon hangoskodók hanem azt, hogy sajnos ilyenek is vannak köztünk. Voltak is mindig, ez nem újdonság. :-(

Ami elszomorító, hogy egyre bátrabbak, és egyre többen utánozzák őket mert megerősítést kapnak az illiberális, újabban önmagukat "kereszténydemokrata" címkével megjelölt politikusoktól...
Pálinkás Pál
@emerencia: egy szóval sem mondom hogy helyeslem a dolgot...csak érdekes,az ilyen dolgok sosincsenek "dokumentálva"...pedig manapság már egyszerű...telefon...stb!!!
tudode
Találó közmondások vannak!
.
ad 1/ Például: FEJÉTŐL BÜDÖSÖDIK A HAL. Méghozzá olyan .. c á p á t ó l, akinek egyik feladata lenne a KÖZNYUGALOM fenntartása , ha nem aránylana a .. t e s t s ú l y á v a l .. arányosan a GYŰLÖLETKELTÉS, amely miatt a KÖZNYUGALOM MEGZAVARÁSA miatt akár meg is lehetne súlyosan, a vonatkozó Btk § alapján büntetni!!!
.
ad 2/ A 2003. évi .. e s é l y e g y e n l ő s é g i .. törvényt a közjogilag érvénytelenűl ALAPTÖRVÉNYESÍTETTÉK, ezzel együtt eljutott az ország oda, hogy az un. é p e k .. az épekkel még CSALÁDON BELÜL is acsarkodnak egymással emiatt a hájfej bej ZAVARÓ BEREPÜLÉSE miatt még a hálószobába is belekukorékolva.
.
ad 3/ Senki nem bízza el magát, mert bárki válhat sérültté még azok is, akik ELSŐ SORBAN élet, halál urai.
Erről .. T O L L E R .. László pécsi polgármester családja tudna beszélni, akit autó .
balesetet szenvedett, és 2006-2010-ben hunyt el éber komában!
.
Hasonló KIRAKATPOLITIKÁT folytat az, aki 2030-ig szándékozik "boldogítani" az országot azzal is, hogy NEM VESZI EMBERSZÁMBA azt, aki nem fideszes, csak mondja, hogy a 3/3, meg 1,5 millió állampolgárt SZOLGÁLNA, ha lenne benne annyi felelősségérzés, mint egy hangyában!
.
Ezzel a galerival csúszik vissza az ország a .. k ö z é p k o r b a, amelyre ekladáns példa Herry herceg esküvője, ahol színre, szagra, vallásra való tekintet nélkül EGYÜTT voltak, ökonomikus esketés közepette!
emerencia
@Pálinkás Pál: Én sem gondoltam, hogy helyesled a dolgot mert nem ilyennek ismerlek. Én meg lehet, hogy akkor nem hinném el, ha dokumentálva lenne mert felmerülne bennem, hogy valami megrendezett eseményről lehet szó. Az életben előfordult már velem, hogy egy adott szituációban jó lett volna legalább egy hangfelvételt készíteni de olyan váratlanul és gyorsan történt az esemény, hogy mire elővettem a ridikülömből a telefont már le is zajlott. Szerintem az utasok pedig (az egyetlen srác kivételével aki mert megszólalni) megijedtek ettől az egésztől és nem mertek megnyilvánulni. Emberből vagyunk, van ilyen. Jártam már így a nyolcvanas évek elején. A Duna parton tolókocsis, láthatólag szellemi fogyatékos embereket toltak a gondozóik. Egy arra járó nő elkezdett hangosan sipítozni, hogy miért tartják életben ezeket. A gondozók úgy tettek mintha nem is hallanák, a fogyatékosok csak bámultak maguk elé, mi pedig többen szintén ledermedtünk, nem tudtunk megszólalni. Azóta, ha nagyon ritkán van alkalmam látni a Dunát, ez az első ami beugrik nekem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.