Ha jól értjük a hétvége nagy politikai innovációjának tanulságát: a baloldal az összefogás egy új verzióját mutatta be. Lám, oda is betört az unortodox módi, hiszen jószerével még meg sem kezdődött a parlamenti szezon és máris enkezükkel verték szét az egyik, alig megalakult frakciót. A liberális képviselő hölgy átgondolt, magalapozott döntést hozva, úgy otthagyta a Párbeszéd …

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A fodoros gabika egy ,,trójai faló,, mindenki hülye aki vele szövetkezik, ennyit már tudniuk kellett volna az mszp. meg a párbeszédnek is !!!
A pacák azért van a tartva, hogy kívülről, más tetszetős köntösbe bújtatva bomlassza a lehetséges ellenzéket !!!
Nagyon csodálkozom a Karácsony Gergelyen, meg főként a Szabó Tündén, hogy benyalták ezt a cumit, az mszp. szerintem százalékokat veszített a Fodorékkal történt összeborulás miatt, és itt még egy a Molnár külön alkuja amiről még a pártja sem tudott, furcsa dolgok történnek a mélyben !!!
tudode
Álljon meg a menet!
.
Miről is szól a .. v i t a .. az ELSŐ PLENÁRIS ÜLÉS megkezdése előtt? Elsősorban a LÓVÉRÓL!
.
Felvetődik a kérdés, kívülről szemlélve a ma már KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL harciaskodó, vér, és dacszövetséget kötő bólogató, a közepes szintet meg sem közelítő VEZÉRTŐL, amelynek a FALKÁJÁBAN mindenkinek KUSTI a neve, v a l ó d i .. vita nélkül, amelyről a NORMÁLIS POLITIZÁLÁS szólna!
.
Ez folyik akkor, amikor a VEZÉR bakot lő:
.
www.youtube.com/watch?v=nbcpz46gOYo&t=187s
.
Félelmetes, de a NER-ben ülnek a volt ellenzékiek.
.
A valóság az, hogy a VEZÉR úgy felszeletelte az .. e l l e n z é k e t ..acsarkodással, mint a HENTES a szalámit, vagy a MARHABORDÁT!
.

.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.