Kövér László házelnök szerint az ellenzék úgy gondolja, azért vesztett a választáson, mert nem volt elég harcias, ezért ezek a pártok a következő időszakban folyamatosan nagyobb ricsajt próbálnak majd csapni, hogy felkeltsék az információáradattól eltompult választók figyelmét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Akkor a Kövérnek se sok keresni valója van.
RonaGyuri
"nem lenne itt semmi keresnivalója, egy normális demokráciában, ahol érvényesülnek a közösen elfogadott írott vagy íratlan normák"
igen ebben igaza van, csakhogy nem a képviselőre, hanem rájuk a Fideszre és az EU-ban, sőt az EP-ben is! =))
szaboria1
Kövér meg a többi volt Bibó kollégium tagok is ma mát tisztességes munkából meg sem tudnának élni. Ezért ragaszkodnak a képviselőséghez.
papa.49
Még jó, hogy egyenlőre nem te döntöd el köteleslászló ki ülhet be a parlamentbe, és ki nem, a 2/3 birtokában hamarosan ez is törvénybe kerülhet !!!
Commenter
Kövérnek és párttársainak pedig "csak úgy" a politikában sincs semmi keresnivalójuk! A választások előtt ők lopatták el Hadházy magániratait, ezért is megérdemelnék már a kiseprűzést!
kereső
Én kivételesen igazat adok a ház elnökének.Ebben a "patyomkin"demokráciát bemutató parlamentben mi keresni valója van egy demokratának?És ez nem csak Hadházyra igaz,hanem mindazokra ,akik demokratának vallják magukat.Qva mérges vagyok miattuk.-és "érted haragszom,nem ellened".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.