Németh Szilárd kettős személyiség. Lélekben magasztos és pátosszal telt, ám testben inkább a földi örömöket részesíti előnyben. Persze biztosan kimagyarázza a direkt erre tartott Fidesz-kommunikáció, hogy miért nem Csepel nem megválasztottja adott ki lelki állapotáról kétértelmű bejegyzést közösségi oldalán, de ami tény, az az.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez az! Íme a bizonyíték, hogy - mint azt évek óta szajkózom, nem sok sikerrel - tévedés a Luis Buñuel remekműve magyar címében a báj használata mert az sárm, pontosabban charme. Igen ennek a vaddisznónak sármja lehet, no de bája??? Hacsak, nem az agybájára gondolunk! =))
Commenter
@RonaGyuri: Sárm? Te jó ég! Ha rezsósziszi sármos, akkor hollywood összes sármos színésze bűnronda. Nekem rezsószilárdról inkább a dr. Bubóban szereplő atomrészeg, koszos vaddisznó jut az eszembe..
dr. prédikátor
Már elnézést de hogy ennek a disznófejű rezsisziszinek sármja és bája lenne???legfeljebb egy elhízott mocskos bunkó!!!
Commenter
@dr. prédikátor: szinte hihetetlen h. ez a tapló valaha iskolaigazgató/tanár volt...
dr. prédikátor
@Commenter: Hát nem irigylem azokat a gyerekeket!!!Micsoda élményük lehet!
Commenter
@dr. prédikátor: a sokkot szerintem a mai napig nem heverték ki azok a gyerekek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.