Az LMP politikusa nem hagyta szó nélkül, hogy a házelnök szerint normális demokráciában neki nem lenne helye az Országgyűlésben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kövér – a rá és pártjára oly nagyon jellemző módon – úgy gondolja, hogy a demokrácia a következő módon néz ki: a szavazópolgárok a Fideszt juttatták hatalomba, ezért az ellenzéknek kuss van. Egyetlen dolguk, hogy tiszteletben tartsák a fideszes szavazók akaratát és persze Kövér Lászlót, mint ennek a sajátságos demokráciának az őrzőjét. Az a pici probléma, hogy egyrészt ha a Fideszt demokratikusan a választók juttatták be a parlamentbe, akkor az ellenzéki pártokat is. Igaz, hogy nem ugyanazok a szavazók, de ugyanúgy magyar választópolgárok. Ha feltételezzük – egyébként ne tételezzük fel, mert ez így nem igaz -, hogy az ellenzéki pártoknak mostantól az az elsőrendű és lényegében egyetlen feladata, hogy tiszteletben tartsa a fideszes választók akaratát, akkor azt is feltételeznünk kell, hogy a kormányon lévő bandának, de még Kövér László portásnak is az a feladata, hogy tiszteletben tartsa a Fideszen kívüli univerzumban élő polgárok azon akaratát, hogy ők meg más pártokat juttattak be ugyanabba a parlamentbe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Farkas Flórián egy cigánybűnöző, aki a romákat lopta meg a cigányoknak nyújtott EU-s pénzek elsikkasztásával hatalom közeli büntársai segitségével. Orbán Viktor és a Fidesz vette a szárnyai alá a szavazatokért cserébe. A két éve feltárt bűnügyben máig nem történt felelősségre vonás. Miért képtelenek a romák egységesen fellépni Farkas Flórián és bűntársai ellen? youtu.be/5AcvCo__hQg
A történet így kerek és így letaglózó. A cigányság felemelkedése és önérdekérvényesítő képessége sem a Fidesznek, sem Farkas Flóriánnak nem érdeke. Zsarolható, fenyegethető, riogatható, kiszolgáltatott közösségként viszont még hosszú ideig hozzájárulhatnak a Fidesz hatalomban maradásához. A legtragikusabb az benne, hogy a többségi társadalom is nyugodtan magára veheti.
RonaGyuri
nos azt, hogy kinek van helye és kinek nincs azt nem tudom, de azt igen, hogy a Ház-elnöknél az ilyen viselkedésnek semmi helye! =))
Nessy
Nehéz elfogadni a fidesznek, és Kövér Lászlónak, hogy a 2,3 millió fidesz hívő + levelező tagozatos mellett bizony él meg e kis hazában kb. 6 millió választópolgár, akinek más a véleménye. Lehet majd erőből politizálni, karakter gyilkolászni, ok nélkül lecsukni, munkahelyéről kiebrudalni, semmibe venni ezeket az embereket.
Tudjuk, ezt fogják tenni, de azért erre büszkének lenni, és a világ előtt erre hivatkozni nem elegáns! Ezért tiszteletet követelni kissé pofátlan dolog! Lehet tetszelegni a világ megváltójának, Európa megmentőjének a szerepébe, de azért ha kifütyülik a szereplőket a pocsék előadás miatt, ne tessenek megsértődni! Ennyi a tudásuk, a tehetségük! Szó - szó - szó!
lampa laz
Kövér, sovány aggyal... orvosi eset.
Sámannus
Való igaz bajuszkám pontosan fogalmaztál, "normális" parlamentben. A te bandád nem azt hozott össze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.