Montenegró kerítést állítana a határra. A magyar kormány drótot adna. A megnövekedett migrációs nyomás miatt kerítés felállítását fontolgatja Albániával közös határán Montenegró - tudta meg a podgoricai közszolgálati televízió. Lehetetlen visszaküldeni őket. Mivel a határőrök egyre több illegális bevándorlót fognak el, Albániába történő visszaküldésük pedig nehézségekbe ütközik, a hatóságok úgy döntöttek, hogy ha nem csökken az országba érkező migránsok száma, végső megoldásként akár szögesdrótból készült kerítést is felállíthatnak. Vojislav Dragovic, a belügyminisztérium határrendészeti osztályának vezetője szerint lehetséges, hogy ilyen, várhatóan népszerűtlen intézkedést kell majd foganatosítania Podgoricának az illegális bevándorlás megfékezése érdekében. Emlékeztetett arra is, hogy a magyar kormány korábban ígéretet tett Montenegrónak, hogy ha a migránsválság elérné az Adria-parti országot, akkor 25 kilométer határvédelmi drótot ajándékozna nekik. (A montenegrói-albán határszakasz...

Forrás: privatbankar.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Micsoda NAGYLELKŰ pártunk-, és kormányunk, annyi beleérzéssel nem rendelkezve, mint egy HERNYÓ, azzal a szólammal, hogy akkora erővel rendelkezik, hogy MEGVÉDI EURÓPÁT a migráncsoktól (magyarul menekültektől) az EU-hoz viszonyítva olyan hosszú, állatra, emberre veszélyes háromszoros OKOS pengéskerítéssel, amely annyi ér az ÉHINSÉG-, HÁBORÚ elől menekülteknek, mint a lepke bélgáz:
.
Erről van nagyba szó:
.
b1.blog.hu/2017/12/15/ket_szines_ceruzaval_es_egy_terkeppel_megsemmisitettek_orban_legnagyobb_hazugsagat
.
Ezzel szemben volt amikor még a gazdaság életbentartására több ezer, ill. MILLIÓ bevándorlót várt:
.
24.hu/belfold/2016/04/23/orban-tizenot-eve-meg-tobb-millio-bevandorlok-akart-befogadni/
.
Az ÍGÉRET FÖLDJE mindenható ura, aki valójában KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰLígérget már korábban elkötelezte magát:
.
(...) """"Magyar ajándék

Emlékeztetett arra is, hogy a magyar kormány korábban ígéretet tett Montenegrónak, hogy ha a migránsválság elérné az Adria-parti országot, akkor 25 kilométer határvédelmi drótot ajándékozna nekik. (A montenegrói-albán határszakasz 172 kilométer hosszú.)"" (((..)))
.
Ne adja Isten, v a sors, hogy AZOKNAK "is" futni, menekülnie kelljen, akiknek FOGALMUK NINCS ARRÓL, hogy mit jelent ... h a z á t, ,, mindent hátrahagyni, nem szórakozásból, hanem az ÉLETÜK mentéséért!
.
Menekültek mindig lesznek, és voltak, pontosan AZOK MIATT a vezetők miatt "is", akik szítják a HÁBORÚT, a legjobb üzletet művelve a FEGYVERKERESKEDÉSSEL!
.
Hogy van ez "is", miközben SZÖGESDRÓTOT ajándékozunk???
.
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/magyar_gyartasu_alkalasnyikovokkal_volt_tele_az_iszlam_allam.653799.html
.
!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.