Bár már korábban elköltöttek 170 milliót a dunaújvárosi stadion korszerűsítésére, most további 775 milliót szánnak ugyanerre. A közbeszerzési eljárást a stadionépítések egyik nagy nyertese, a Pharos 95 Sportpályaépítő Kft. nyerte el egy másik céggel közösen. A fejlesztés első ütemére korábban már elköltöttek 170 milliót, a pénzből a pályafűtés kialakítására is jutott. A dunaújvárosi stadiont egyébként egy NB3-as csapat használja - számolt be róla a HírTV. Miután a Videoton már ingyen jeggyel csalogatja meccsre a szurkolóit, ennek az információnak is örülhetünk különösen.

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Na ezektől a törvényesített, NARANCSKÖDDEL elszálló hírektől kapnak hülyét, nyílik ki a zsebűkben a NEM LÉTEZŐ BICSKÁJA, népiesen, akik legtöbbjéhez, az ÉHKOPPON tartott .. a l a t t v a l ó k h o z, ha egyáltalán tudomásukra jutnak ezek az un. beruházások, amelyből valami NÉP, NEMZETI becézéssel gazdagodhatnak, arra gondosan ügyelnek, na nem a RÁSZORULÓKHOZ, hanem a .. k ö z .. vámszedői egy két ballábas, szinte minden szinten PÁLYATÉVESZTETT, közjogilag TÖRVÉNYTELENÜL uralkodó focista akaratából a RENDELETI KÖLTSÉGVETÉSBEN szabadon turkálóként!
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
Miközben az alattvalóknak JOGOS IGÉNYEIT úgy elutasítják mint a pinty, még azt is, amelyről nem FOLYTATTAK LE szerelmes levéllel .. k o n z u l t á c i ó t
.
ad 1/
.
www.youtube.com/watch?v=ZtyLyUwnBCo
.
ad 2/ Arról amit elvett suttyomban
.
www.youtube.com/watch?v=A6BOwCtmhTU&t=7s
.
Így működik a MAFFIA ÁLLAMA ennek a POLITIKAI KALANDORNAK!
.
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.