A megnövekedett migrációs nyomás miatt kerítés felállítását fontolgatja Albániával közös határán Montenegró - közölte a podgoricai közszolgálati televízió.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Gratulálok a kormánynak! :( Valaha szögesdrótot és kerítést bontottunk, most meg ismét felhúztunk egy kerítést és még mi adjuk a szögesdrótot szomszédainknak, puszta kereszténydemokrata szeretetből. Hihetetlenül aljas dolog ez a kormánytól végtelenül visszataszító húzás. Üzletet csinál az emberek szabadságából asszisztál alapvető emberi jogok megsértésében, ilyen a szabad mozgás korlátozása...mindezt így a 21.század közepén, visszavetik az országot a múlt századba, mérhetetlen politikai károkat okoznak.
Nessy
Ilyen a kormányunk! Kerítés, kordon, rendőr sorfal mögött érzi magát biztonságba, és másoknak is ezt ajánlja, még a nyakán maradt szöges drótot is odaadja!
tudode
ŐFÉLESÉGE nem ad semmit ingyen, még a BALTÁS KIADATÁSÁÉRT is valamit valamiért CSERÉBE!
.
atlatszo.hu/2017/09/05/azeri-gurulo-dollarok-budapesten-a-baltas-gyilkos-kiadasa-idejen/
.
Úgy üzletel ez a "falusi gyerek" v mi, mintha az EGÉSZ ORSZÁG az övé lenne!
.
Jótevőivel úgy bánik, mint a tiszteletreméltó Soros Györggyel, azzal kezdve a FELTŰNÉSI VISZKETEGSÉGÉT, hogy a Fekete dobozon keresztül MÉG a SAJÁT ÉDESAPJÁRÓL is úgy nyilatkozott, hogy DE UTÁLTAM AKKOR AZ OREGEMET:
.
www.youtube.com/watch?v=2fXZhdnvYwE
.
Az a gáz, hogy az ORSZÁG KÉPTELEN UTOLÉRNI!
.

.
Pálinkás Pál
@Commenter: Szóval szerinted alapvető emberi jog hogy a tanulatlan csürhe elözönli Európát,minden fajta ellenőrzés nélkül???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.