Ilyen még nem volt a rendszerváltás utáni időszakban: a negyedik Orbán-kormány megalakulásával egy deklaráltan Európa-ellenes kormány alakult Magyarországon. Nincs még egy olyan kabinet az Unióban, amely állami szintű propaganda-kampányt folytatna az európai közösség ellen és amely nyíltan megtagadná a közös döntések végrehajtását, az uniós törvények betartását, az értékek tiszteletben tartását. Orbán Viktor kormányfő a májusi voksolás előtt világossá tette:

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ne már...nyolc, vagy inkább tizenkét évnyi "az elrugaszkodás stb. illiberális év után most akkor fullosan harcolunk ahogy azt régen a gaz imperialisták ellen tették a kommunisták. A hanyatló Nyugat ellen amelyiknek akkor sem érnénk a nyomába már ha 1000 évig élnénk és ahhoz képest hogy hanyatlik folyamatosan azért elég jól van. Ellentétben velünk az orbáni narancsos barakkal.Nem hiszem el, hogy ennek az ócska Európa és nemcsak migráns de emberellenes szemét retorikának még mindig bedőlnek egyesek. Sajnos. Mert aki nincs velük az nemhogy ellenük van de nem is létezik, figyelmen kívül hagyható, ennyiből áll a Fidesz programja és politikája. Nacionalista ez a politika, bután sovén, aggresszív és kontraszelektív. A történelem süllyesztőjében a helye, létrehozóival együtt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Commenter: Valószínüleg oda kerül majd, csak lesz e még addigra Magyarország, vagy csak egy kis banánköztársaság, banán nélkül!
Ilyen károkat még egy milliós migráns "horda" sem tudna csinálni, mint pár év alatt a fidesz!
Commenter
@Nessy: OV megmondta és elintézte hogy köztársaság már amúgy sincs csak Magyarország a szavazóik, és ő van. Azért amit itt véghezvittek, demokráciákban már örökös parlamenten kívüliség járna, + a rácsok mögött hűsölhetnének életfogytig ha nem sikerül időben átmászni valamelyik baráti országba az általuk épített kerítésen. Az vegytiszta xenofóbia amit művelnek ennek semmi köze nincs a haza védelméhez.
Ha valakik itt "horda" és "csürhe" akkor ők azok. Pusztítóbbak, mint bármilyen dögvész.
Nessy
@Commenter: Lényeg, hogy van Köztársasági Elnökünk, meg a nem létező Alkotmánynak bírósága! Fenn az ernyő, nincsen kas!
Peller Anikó
@Commenter: "és nemcsak migráns de emberellenes"

Te most ezzel a migrácsok mellett kampányolsz? Szerencsés lenne ha nem mosnád össze a kettőt, mert a kutyabaszókra nincs szükség Európában. Aki pedig idejön az jöjjön a határátkelőn útlevéllel vízummal. Esetleg vehet papírokat a geciéktől, mert mi ilyen szerencsétlen ország vagyunk, hogy a cigánykormány képes eladni az országot.

A határőrizet alapvető kötelezettség amit a mekkergült rúgott fel. Az orbánnak nem ez a bűne légyszíves próbáld megérteni.
Rockxy
Ezzel a cikkel a zárójel deklaráltan vállalta, hogy magyar-ellenes.
Nem elég, hogy a kormány ellenünk dolgozik bizonyos területeken?
Nem elég, hogy brüsszel is ellenünk van?
Nemcsak a zorbán ellen, a magyarok ellen is!
De van, aki ezt nem látja...
Grafix69
Most ilyen szolidabb etetés folyik . A választó polgárokat most hintáztatják , finom duruzsolással . Magyarország , Magyarország lett, az ezer éves halászlé ( paprika csak 1750- től van az országban ) , a keresztény Magyarország egyetemes jövője Európa minket utánoz , stb. Mindegyik nemzeti parazita igyekszik a nagy magyar együttérzésre rá licitálni . Most az illiberális fasizmus altató dalát hallgatjuk amíg a NER lovagok felkészülnek az olyan törvénytelenségek törvényessé tételéhez ami elősegíti a vagyonosodásukat . Semilyen Zsolti is az erdélyi magyarokat hergeli és finoman cukorkát osztogat , megakarja könnyíteni a szavazást , me má úgyis nagyon nehéz nekik elküldeni . Még az Izraeliták is elismerően nyilatkoznak a zsidó,keresztény,polgári,elvtársi,kisebbségi,kommunista ,imperialista, köpönyegforgató Orbán Viktornak ,hogy milyen nagyszerűen helyt áll a menekült sisere had megállításában . Olyan mély altatásba kezdtek az állam részéről , hogy garantáltan szar lesz az ébredés , talán mikor az elvtársak törvénykeznek a szabad rablásról és mások kötelező utálásáról .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.