Bősz Anett - vérmérséklettől függően megítélt - döntése nyomán megszűnni látszott a Párbeszéd parlamenti frakciója. Akkor jeleztük, hogy ez vihar a biliben, hiszen több megoldás is kézenfekvő volt már a közszolganő döntése pillanatában. Mellár Tamás független honatya vállalkozott a feladatra.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Viszont Anettka sziveskedjen visszaadni a mandátumát, miután cserbenhagyta azt a pártot, amelynek a listáján bejutott! Vagy annyira nem "önérzetes" a drága?? És még ő nevezi magát "Liberálisnak"!
Ez a fogalom megcsúfolása az ő és a pártja részéről!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Itt nem az a lényeg hogy meg lehet menteni a frakciót..hanem ha a listásan betolt ribinek nem tetszik a rendszer,akkor mondjon le a képviselői mandátumáról!!! ja hogy azt azért mégsem??
Nessy
Viszont Anettka sziveskedjen visszaadni a mandátumát, miután cserbenhagyta azt a pártot, amelynek a listáján bejutott! Vagy annyira nem "önérzetes" a drága?? És még ő nevezi magát "Liberálisnak"!
Ez a fogalom megcsúfolása az ő és a pártja részéről!
Commenter
Jól teszi ezt Mellár professzor. Ezzel nem tesz semmi olyat ami rossz vagy kifogásolható lenne, hiszen amúgy is a Karácsony (ellen)kormány pénzügyminiszetere, aki nyilván azért is vállalta el a pénzügyminiszteri posztot, mert egyetért a Párbeszéd politikájával és mindazzal amit a párt képvisel. Bősz Anett (és gazdája Fodor Gábor) inkorrektségét és álságos lépését teszi ezzel semmissé, így továbbra is a parlamentben tud frakcióként politizálni az a párt amelyik nagyon remélem a jövő pártja lesz a Momentum mellett egy poszt-fideszes Magyarországon. Remélem a többi ellenzéki párt már most tanult Bősz és Fodor viselkedéséből és a jövőben nem hogy megállapodást nem köt velük, de szóba se áll velük, és így végre Fodor is mehet egykori párttársai mellé majd a politikai süllyesztőbe.
Nessy
@Pálinkás Pál: Azért a képviselői pénz az kell az "önérzetes" ...nak!
Nem írok főnevet, mert kitiltanak!
Pálinkás Pál
@Nessy: Naná...de nyugodtan írhatod,nem hiszem hogy kidobnak az igazságért!!:)
Nessy
@Pálinkás Pál: Innen nem, de "önérzet" kisasszony még megsértődik!
Érdekes pár hete még nem voltak skrupulusai! Nem tudom, Fodor Gábornak milyen szerepe volt az egészben, de ezek után álljon velük szóba a svábhegyi betegszamár! Csak azt sajnálom, hogy a Liberális fogalmat a sárba tiporták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.