A mai napon (2018. május 20-án) úgy döntöttem, hogy belépek a Párbeszéd párt parlamenti frakciójába. Teszem ezt azért, mert nem nézhetem tétlenül, hogy az ellenzék egyetlen összefogási kísérlete is meghiúsuljon. Egyesek felelőtlen döntése miatt olyan helyzet alakult ki, amelyben nem maradhatok passzív, hanem tevőlegesen segítenem kell az ellenzéki pártok együttműködését. Közismert, hogy Karácsony Gergely (a Párbeszéd párt elnöke) politikai nézeteivel alapvetően egyetértek, éppen ezért vállaltam az ő miniszterelnök-jelöltségét segítő tanácsadó testületben és az általa összeállított árnyékkormányban tevőleges szerepet a választási kampányban. Ezekről a szerepvállalásaimról a választói körömbe tartozó szavazópolgárokat is tájékoztattam. A Párbeszéd frakcióba való belépésemmel nem veszítem el függetlenségemet, mert -egy olyan szerződést kötöttem a frakció vezetésével, amelynek értelmében nem vonatkozik rám a frakciófegyelem, tehát továbbra is a saját meggyőződésem és...

Forrás: facebook.com
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Gyakorlatilag belépésével több lehetősége lesz, mint független képvisleőnek. A nullától egy hajszállal több.
CsipkeRózsa
@lusta: Igen, és a frakciónak is több lehetősége lesz.
ittott
mocskos szarházi liberális csürhe: ez Fodor magánbandája, aki csak akasztott ember nem volt. A Fideszben kezdte, és annak az ügynöke maradt. Ha nem őt, akkor a feleségét támogatta OV.
mindegy a családi kassza tele volt. most sem fog kiürülni. éljen a szar világa. ami nincs, amit úgy hívnak liberális szemét.
kripton
Eccerű! Meg kel venni egy másik gerinctelen liberáltat, hogy lépjen ki a Párbeszédből. Megéri.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.