Magyarország szolidáris a migráció ellen védekező és ezzel egész Európát védő országokkal és már régóta visszatérően segíti a határvédelmi feladatokat az érintett országokban – mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában.

Fontos feladatnak nevezte emellett, hogy a távolabbi országok is megkezdjék a védekezést.

Bakondi: Magyarország legfontosabb feladata jelenleg a Stop Soros törvénycsomag és az ehhez szükséges alkotmánymódosítás elfogadása

Bakondi György. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Hozzátette, hogy a migrációs útvonalon fekvő országok – többek között Albánia, Montenegró és Bosznia-Hercegovina, Horvátország és Szlovénia – védekezési képességeit Európának is támogatnia kell.

Brüsszel azonban – mint mondta – sajnálatos módon csak a migránsok szétosztásáról akar döntéseket hozni.

Bakondi György szerint az EU migrációs jogszabálytervezetéről a mostanitól valószínűleg jelentősen eltérő összetétellel felálló új Európai Parlamentnek kellene döntenie.

Hangsúlyozta továbbá, hogy

Magyarország legfontosabb feladata jelenleg a Stop Soros törvénycsomag és az ehhez szükséges alkotmánymódosítás elfogadása.

Hozzátette, hogy a kormányzat nem enged semmiféle politikai zsarolásnak a migráció kérdésében.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Tessékmondani,nem lehetne az első az egészségügy?Esetleg aztán az oktatás?A szegénység elleni küzdelem?Soroljam még a fontos dolgokat?Bakker,milliárdokat b@sznak el erre a végeláthatatlan,értelmetlen Sorosozásra.A lopott pénzről,a csalásról,a nemzeti vőről,és a többi genyó dologról 10 Sorossal se lehet már elvonni a figyelmet.Szerencsére az eu is észbekapott,hogy mi folyik itt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Azért egyet nem értek! Bakondi Alkotmány módosításról beszél! De, hiszen nincs is Alkotmánya Magyarországnak!!! Írják már át a szövegét, mert saját kútfőből ezt nem tudja! És ő az egyik főtanácsadó! Milyen lehet egy altanácsadó??
tudode
Ezeknek úgy ráment az agyára a tiszteletreméltó Soros, aki PÓTOLTA azt a.. t u d á s t, amit a szülői házban nem kapott meg, hogy már a hálószobában is azt hiszik, hogy Sorost teszik boldoggá!
tudode
Kieg.
.
... nem kapott meg a .. G A Z D I, hogy már ...
namihami
Azért legyünk őszinték:: nem lehetett könnyű feladat egy ennyire szervilis cselédre rábukkanni. És ha végre benn van a karámban, akkor etetni kell. a barmot.
Qqberci
Vakondi, ha a hülyeségtől nőni lehetne, ülve nyalogatnád a Holdat...
cikicakk55
"Bakondi: Magyarország legfontosabb feladata jelenleg a Stop Soros törvénycsomag és az ehhez szükséges alkotmánymódosítás elfogadása"

Nem! Nem ! Nem! A legfontosabb feladat most benneteket mielőbb börtönbe juttatni és az ellopott sok ezer milliárdot vissza rakni a közpénzbe. Aztán a második lépésnél egyszerre az oktatást, az egészségügyet és minden olyan szakmát támogatni anyagilag,ahol nagyok a bajok. '00%-ban biztos vagyok benne,hogy van a Fidesz holdudvarnak annyi pénze eldugva,amennyiből talpra lehetne állítani az egész összeroggyant országot. It nem egy-két milliárdról van szó! Amijük itt van az országban,vagy a nyílt bankszámlájukon,az a vagyonuk 1% teszi ki. A többit kéne kivasalni mindből. Fogalmam sincs ki,vagy kik lennének erre alkalmasak,de a jelenlegi ellenzékben egyetlen pártot sem látok alkalmasnak arra,hogy egy ilyen nagy lépésre képes legyen. Törvényesen,mivel nincs sem törvényünk,sem alkotmányunk a kormány ellen,ki zárt,hogy ezeket le lehessen váltani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.