Vlagyimir Putyin a legnépszerűbb politikus a nagyhatalmak vezetői közül Magyarországon – derül ki a Globsec biztonságpolitikai intézet friss Globsec Trends 2018 című tanulmányából, amiről az Index számolt be. A négy visegrádi országban készült felmérés szerint a világ vezetőinek népszerűsége jól tükrözi, hogy melyik ország milyen geopolitikai irányt választott magának - olvasható a cikkben.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Shikari: nem kiskomám én soha sem voltam egyik sem; szemben az imádott dagadt törpéddel, aki nem csak szaros komcsi káder kölök volt, majd a libsi-internacionálé alelnöke, de igencsak a nácira hajazó szlogeneket ropogtat! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Na ezen egy csöppet sem csodálkozom

a műveletlen dagadt törpe népe birka módra követi őt

Túlzás nélkül állíthatom, hogy a létezőben ennél ebben a kérdésben sokkal jobb volt a helyzet. Az az igazság, ha jól meggondolom nincs ebben semmi meglepő, vagy legalább olyan, aminek ne lennének kézzelfogható jelei.
Ennek ellenére igencsak meglepő eredményt hozott a GLOBSEC 2018 Bratislava Forum. Legalább is a beszámoló egy kutatás eredményéről ami azt vizslatta, hogy miképp alakul a négy visegrádi országban világ vezetőinek népszerűsége.
Nos a helyzet az, hogy kiderült: „Vlagyimir Putyin a legnépszerűbb politikus a nagyhatalmak vezetői közül Magyarországon”! Beeeeeeeeee! =))
RonaGyuri
@Shikari: így beszél egy virtigli szaros komcsi-káderkölök! =))
RonaGyuri
@Shikari: nem kiskomám én soha sem voltam egyik sem; szemben az imádott dagadt törpéddel, aki nem csak szaros komcsi káder kölök volt, majd a libsi-internacionálé alelnöke, de igencsak a nácira hajazó szlogeneket ropogtat! =))
lampa laz
..."magyar válaszolók közül ismerik legkevesebben azokat a nemzetközi vezetőket, akikre rákérdeztek: Macronról például a fiatalok fele még nem is hallott."

A zorbán, mé(ly)szaros, vajna médiáknak -nyomtatott és elektronikus- köszönhetően ilyen qva jól tájékozott a magyar. orbánt, a cikket olvasva elönti a büszkeség, h kezdi elérni a tudatlanság azt a szintet nálunk amiről mindig is álmodott, hülye népet könnyű vezetni.
RonaGyuri
@Shikari: ja szerinted, de a te kemény olvasásértési nehézségeidet ismerve nem is csodálkozom! =))
RonaGyuri
@lampa laz: Orbán birkáinak nem is igen kell róla semmit sem tudni! =))
Clavigo
@Shikari: Még 1-2 ilyen zsíros biznyák a ruszkikkal,,mint Paks 2,,,,aztán már a szavazó lapon is találkozhatsz Putyin pajtás nevével...arshlok
kereső
Mindketten méltó utódja Brezsnyev és Andropov elvtársnak.Bár orbánnál egy kis horthy beütés is érzékelhető.Még nem választott,hogy igazán melyik is tetszik!neki inkább.Melyik is szolgálja igazán az érdekeit.Azért a katyvasz.
Nessy
Miután állandóan a szabadságról, identitásról, függetlenségről és egyéb ilyen szép dolgokról mesélnek hazánk nagyjai, az embereknek a diktatúra, a lebutítás, a szegénység, az állandó kardcsörtetés a szimpatikus, azaz Putyin és Trump.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.