A népi internet legjava, az Index válogatása a legnépszerűbb blogokból. Három éve tartó, eredménytelen nyomozás, gyanúsítotti kihallgatás nélkül, évek óta folyó eljárások, újra és újra meghosszabbított határidők – ez jellemzi az ügyészség munkáját, ha ellopott uniós pénzekről van szó. A szocialista Korózs Lajos tett fel két ügyben is kérdést Polt Péter – narancsszívű – legfőbb ügyésznek. Az egyik ügyben a Türr István Képző és Kutató Intézet 17 képzési központot működtet, amelyekben a hátrányos helyzetű, tartósan munkanélküli embereket képzik, nagyrészt uniós pénzből. Korábban az Országos Roma Önkormányzattal működtek együtt uniós projektekben, amiért sok kritikát kaptak lényegében azzal kapcsolatban, hogy a pénzt magukra költötték. 2015-ben a miskolci, ózdi és kecskeméti igazgatósága udvarainak hó- és síkosság mentesítésére 25 millió forintot költöttek, ami egy kisváros téli költségvetésének felel meg. A megbízást egy reklámcég, a Lightboard Outdoor Kft. nyerte el. Az...

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A látszat néha másképp csal

A tény egyértelmű, d e az okok nagyon mások

A derék index.hu által szemlézett b1.blog közli ashwood írását. A cím adja az írás lényegét „Az ügyészség nem töri kezét-lábát, ha uniós pénzek tűnnek el”.
Nos a helyzet az, hogy – bár a cikk apropója, hogy „A szocialista Korózs Lajos tett fel két ügyben is kérdést Polt Péter – narancsszívű – legfőbb ügyésznek.” – a megállapítás korrekt, de amit mond az csak féligazság.
Nem, nem arról van szó, hogy ne lenne igaz, hogy a derék Polteráj érdemben nem foglakozik az EU-s pénzek ellopásáról árulkodó ügyekkel. Azonban a helyzet úgy áll, hogy nem ez a karrakteres meghatározó jellemző. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy azonnal átváltanak a bűnüldözésre szakosodottak a bűnpártolásra, ha fityesznyikekről van szó. S az EU-s pénz csak azért látszik relevánsnak, mert ebben az országban lassan már csak az van, amit el lehet lopni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.