Dunaföldváron tűzött össze két férfi, a fiatalabbat az idősebb metszőollóval meg is szurkálta, ám a férfit ez nem akadályozta meg abban, hogy a dulakodás végeztével ne lökjön le egy nőt a biciklijéről, és ne kerekezzen el vele.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint előzetes szóváltást követően verekedett össze Dunaföldváron egy 38 éves dunaegyházi és egy 24 éves dunavecsei férfi 2018. május 17-én 19 óra körül.

Verekedés közben megszurkálták, de még elrabolt egy biciklit

Fotó: police.hu

"A dulakodás közben egy metszőolló is előkerült, mellyel a 38 éves férfi több alkalommal megszúrta fiatalabb ismerősét, majd autóval elhajtott. A 24 éves fiatal is elindult a verekedés helyszínéről, és útközben bántalmazta az éppen arra kerékpározó dunaföldvári asszonyt, akit lelökött biciklijéről, és azzal eltekert.

Az állampolgárok közreműködésének és a rendőrök gyors reagálásának köszönhetően mindkét férfit rövid időn belül elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyben a Paksi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette, súlyos testi sértés bűntett kísérlete, valamint rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt" – olvasható a közleményben.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
De szép sztori! Őskeresztény, mélymagyarok lehettek... XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.