Gulyás Balázs rendszerint akkor kerül elő, ha a civilek már maguktól is szerveződnek, mozgolódnak. Ilyenkor az élükre áll és beveti nagy találmányát - ha nappal van, ha este - és "világítson mindenki a telefonjával! " felkiáltással aktivitásra bírja a megjelenteket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
A kis patkany... Hat nem is ertettem, miert setaltatja az embereket hosszu orakon at a semmibol a semmibe, es miert is keri a tomegeket, hogy adakozzanak, meg legyenek bekevel, meg menjenek haza... Hat elojott a megoldas... A draga Tuareg...Minden szava igaz...:(
Nessy
A LÉ határozza meg a tudatot! Ezzel csak egy gondom van, hogy a birkák miatt (oldaltól függetlenül) mindenki szív, mint a torkos borz!
Sámannus
@Pálinkás Pál: Szerintem nem elég a 2006-os események nyombokai járni, mert csak a mai rendszerhez hasonló fog belőle születni.
A megmozduláshoz olyan intelligencia kell, ami követhető irányt is szab az egyéneknek és a társadalomnak. Nem szabad azonban vakoknnak sem lenni mert Bősz kisasszony példája mutatja, milyen elfajzások következnek abből, ha válogatás nélkül a tanulságokat félretéve minden ellenzéki álláspontot elfogadunk.
Pálinkás Pál
@Sámannus: Nem gyújtogatásra gondoltam...de lehetnének bénító sztrájkok...állampolgári engedetlenségi akciók,amiről annyit "ugattak"...azt eddig nyomát sem látom!!
Sámannus
@Pálinkás Pál: Itt még mindenkit szarba hagytak. A hatalom pedig ki tudja húzni a kisebb akciók méregfogát. A sztrájktörvény is úgy le van szabályozva, hogy annak sincs értelme, mert csak részleges eredményeket lehet elérni. Egy szakszervezet, csak a saját felhatalmazásával élhet.
Akkora a demagógia, hogy ész érvek itt nincsenek, nem érvényesülhetnek, és irreális eredményt várni tőle. A társadalomra nem jellemző, hogy szolidárisak legyenek olyannal, aki nem abban a cipőben jár mint ő maga. Nézz körül ezért ilyen legatyásodott az egész ország.
Ha lesz százezres tüntetés a nyomorgókért, vagy a rokkantakért, a kilakoltatandókért , külön külön, vagy együtt, talán hamarabb fordulhatna a helyzet. Az "afrikai" gettóinkért például még nem állt ki senki! Azt hiszem ilyen cél megmozgatná, és meg is osztaná a társadalmat, de szerintem itt kell elkezdeni, hogy ránk is jobb jövő várjon!!!
Pálinkás Pál
@Sámannus: Ha igazi sztrájkról beszélünk,akkor a résztvevők szarnak a szabályozásra...lásd annak idején a Szolidarítás Lengyelországban...Törvényesen ezt a hordát nem lehet eltakarítani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.