Márfi Gyula veszprémi érsek a PestiSrácok.hu-n keresztül osztotta meg a nagy nyilvánosság előtt idei pünkösdi üzenetét. A római katolikus egyházi vezető arra hívta fel a figyelmet, a Szentlélek képes arra, hogy világosságot hozzon a sötétségbe, megvilágítsa az elménket, megtisztítson és az erények, jócselekedetek útjára vezessen bennünket. Márfi érsek úgy tapasztalja, hogy hazánk egyfajta lelki megújulás részese, a felemelkedés, lelki gyarapodás időszakát éljük meg. Egyre többen keresik fel a templomokat, látogatnak el szentmisére, tartják és élik meg az olyan egyházi ünnepeket, mint a Pünkösd. Európa, az európai vezetők ugyanakkor sötétségben járnak, elméjükre sötétség borult, ezért bélyegzik, támadják igaztalanul éppen Magyarországot. Azért imádkozzunk, hogy az európai vezetőink elméjét világosítsa meg a Szentlélek – fogalmazott a portálnak Márfi Gyula.

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a Szentlélek képes arra, hogy világosságot hozzon a sötétségbe, megvilágítsa az elménket, megtisztítson és az erények, jócselekedetek útjára vezessen bennünket.
de sajna nem mindenható, erre nincs frappánsabb példa mint az a portál, ahol a püspök mindezt elgagyogta! =))
lampa laz
Te hülye sötét csuhás, nálunk meg olyan erős a tiborc féle szentlélek ledvilágítás, h mi már bele is vakultunk..inkább nyugatra mennénk visszanyerni a tisztán láttásunkat.
Nessy
A fene aki megeszi! Pártunk és kormányunk, meg a haverijai inkább a világi gyarapodást preferálják, nekünk meghagyják a lelkit!
Azt hiszem, ha a Szentlélek minden kormány és parlamenti ülésre leszállna, akkor sem tudná honatyáink és honanyáink elméjét megvilágosítani!
Nem lehetne már egy kicsit visszafogni ezt az állandó, erőszakos hittérítést?
Azért nem a középkorban élünk, legalább is ma még!
F_Viktor
Az általam egyáltalán nem tisztelt érseknek (és ezeknek a pesti striciknek) nagyon is megfelel az a sötétség amibe taszították a 2 millió fityeszes szavazót!
Az "európai vezetők" pedig magasról tesznek a magyar kereszténynek hazudott rezsim Szentlélekére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.