Érdekes publicisztika jelent meg Spanyolország legnagyobb napilapjában, az El Paísban a katalán válságról, Lengyelországról, Magyarországról és a mindezt béna kacsaként néző Európai Unióról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Pedig már illő lenne,ha orbánra találnának valami megoldást,mert amellett,hogy teljesen tönkreteszi az országot,úgy tűnik,az uniót is szét akarja zülleszteni.Lehet,hogy putyin megbízásából?Ha szerencsénk van,és 4 év múlva meg tudnánk szabadulni orbántól,és lenne egy olyan vezető,aki nem a saját,és a haverok zsebét tömi,hanem az ország boldogulását tartja szem előtt,akkor is többtíz évbe fog telni,mire kiheverjük orbán,és a fidesz garázdálkodását...
RonaGyuri
nem is az ő dolguk lenne az eltakarítása! =)) @csipetke:
Peller Anikó
@RonaGyuri: ezt érdemeljük. Egy cigány hülyét tud csinálni egész Magyarországból.

Napersze kellett hozzá némi segítség a mekkergült banyától, elég volt egyetlen mondat: jöjjön mind.
Yoda69
Hogyne lenne, csak el kene zarni a penzcsapot azonnal, es hagyni hogy gazdasagilag megroggyanjon. Utana johetne egy szakerto kormanyt, helyrehozni a karokat, ami 15-20 evbe is bele fog telni.
magyarbakancs
Benelux államok,Németország,Franciaország kilépne az EU-ból és létrehozna egy másik egyesülést Magyarok.Lengyelek,Románok,Buzgárok mit csinálnátok?
Saját ganétokban dagonyáznátok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.