Spice of Europe szlogennel indít Budapestet népszerűsítő külföldi kampányt a Magyar Turisztikai Ügynökség. Az első üzemben másfél milliárd forintot költenek hirdetésekre. Spice of Europe, vagyis Európa fűszere szlogennel indítja el nemzetközi kampányát a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ). A hirdetések online, print és televíziós felületeken jelennek meg május 15. és június 30. között. Első ütemben közel másfél milliárd forintot költenek hirdetési felületekre - olvasható az infostart.hu-n.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a másfél milliárdból - ami ne tévedjünk csak az első részlet - mennyim esik a saját-lábra?
csipetke
@RonaGyuri: Pont ez jutott eszembe,a címet látva,hogy ezt vajon sajátlábú récsöl találta ki?Ha apja lánya,akkor nagyot kaszál,ez biztos...
RonaGyuri
@csipetke: az bizony, nagyon az! Csak egy apró momentum: ha megnézed a LinkedIn profilját olyan tanfolyamokat sorjáztat végzettségként amik csupán egyhetes szabadegyetemek voltak. Pont mint a papa, aki egy Soros tanfolyam időnkénti meglátogatását két éves oxfordi tanulmányútként adta el, amit a hívei oxfordi jogi diplomaként ünnepelnek.
Jozefina
A reklámszövegbe remélem belekerül majd az is, hogy hodz magaddal a bankkártyádat is, nem egyet, de többet!!! Talán közölni is fogják, hogy mi-mennyi! Pl. jelenleg a Forint igen-igen gyengécske és a benzin, meg egyéb árak az egekben. Ezekben már-már előzzük Bécset!!!
A külföldiek nem hülyék, inkább mennek barátságosabb, tiszta, megbízható helyekre!!! Sajnos!!!
csipetke
@RonaGyuri: Rendkívül rafkós bandát dobott nekünk a gép...És mire mindegyik sajátlábú lesz,baromi sokba fog az nekünk kerülni...Arra meg,hogy Bécset előzzék,(bármilyen téren) nagyon-nagyon sokat kell még gyúrniuk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.