Nemzeti konzultációt tarthatnak a családokról és a demográfiai helyzetről a közeljövőben, de ilyen formában kérhetik ki a választók véleményét európai uniós kérdésekben is az európai parlamenti választás előtt.

A Magyar Idők szerint Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Karc FM Álláspont című műsorában beszélt erről, hogy a nemzeti konzultációt egy sikeres eszköznek tartják. Hozzátette, hogy

az európai parlamenti választásra országjárással és óriásplakátokkal is készülnek majd.

Hidvéghi Balázs a rádiónak azt is elmondta, hogy biztosan bekapcsolódnak majd új emberek a Fidesz kommunikációjába, de egyelőre még nem született döntés arról, hogy kik fogják a már ismert szereplőkön kívül tájékoztatni a párt nevében a közvéleményt.

Újabb konzultációs dömping várható

A lap úgy tudja, hogy a párt kommunikációs igazgatója továbbra is Hidvéghi Balázs maradhat, és várhatóan Kovács Zoltán lesz a jövőben is a kormányszóvivő, a kormányinfókat pedig Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter tartja majd.

A Magyar Idők emlékeztet arra, hogy

a Fidesz kommunikációjának eddigi képviselői közül többen nem kerültek be a parlamentbe – például Hollik István és Budai Gyula –, mások pedig a kormányban tevékenykednek majd államtitkárként – Németh Szilárd és Tuzson Bence – , ezért kevesebbet szerepelnek majd a tájékoztatásban.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

(MTI)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Drága játék, hülyének nézett embereknek!
Az eredmény hamarabb meg lesz, mint az értelmetlen kérdőívek!
Szóljon, aki már látott egy korrekten, széleskörűen feldolgozott konzultációs anyagot! Megjegyezhetné a számítógép programja, hogy kik azok, akik lelkesen vissza küldik a kitöltött íveket, és csak azokat abajgassák!
Gondolom, online kitöltés esetén marad a sokszori beküldés lehetősége, és így hamar elérhető lesz a 15 millió vissza küldött kérdőív.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Újabb pénzszórás magyarul!!! A fidesz-kdnp-nek semmi nem drága, ha az adóforintjaink elherdálásáról van szó!!! Ertelme az egésznek semmi, de a visszaküldött válaszok továbbra sem ellenőrizhetők és meghamisíthatóak lesznek ez is biztos!!!???
Nessy
Drága játék, hülyének nézett embereknek!
Az eredmény hamarabb meg lesz, mint az értelmetlen kérdőívek!
Szóljon, aki már látott egy korrekten, széleskörűen feldolgozott konzultációs anyagot! Megjegyezhetné a számítógép programja, hogy kik azok, akik lelkesen vissza küldik a kitöltött íveket, és csak azokat abajgassák!
Gondolom, online kitöltés esetén marad a sokszori beküldés lehetősége, és így hamar elérhető lesz a 15 millió vissza küldött kérdőív.
Eladott Ország
Indentitásunk forog kockán. cdn.blog.hu/te/tenytar/image/tumblr_nx1w2cxo5u1qbgoyio1_500.gif?width=500
A közpénztalicsákázást folytatjuk.
1.bp.blogspot.com/--D5E6mqC3Xc/Thuj7CJ_RmI/AAAAAAAAEPU/SZOvW9kXXuY/s1600/orb%25C3%25A1n%2Bk%25C3%25B6zp%25C3%25A9nz.jpg
magyarok akarata minket kötelez.

Elég sokan és elég érthetően a kormány tudomására juttatták már idehaza, hogy nem kérünk több nemzeti konzultációból, uszító plakátkampányból és riogatásból. A hasraütésszerűen bemondott konzultációs számokat csak az hiszi el, aki amúgy is bármit elhinne, amit Viktor mond. Azt komolyan senki nem veszi, mint ahogy az állandó Sorossal riogatást sem. Az országnak sokkal nagyobb problémái vannak országhatáron belül, mint azon kívül. Magyarországra a veszélyt nem a külső, hanem belső ellenségei jelentik. Az országot nem a határok mentén kezdték el lebontani, hanem annak belsejéből indulva, lépésről lépésre teszik ezt meg. Földek, önkormányzatok és iskolák kisajátításával, kórházak és a szociális ellátás lerombolásával. A nép legnagyobb ellensége annak saját kormánya lett, mely uralkodni kíván nemzete felett.
bakegya
Ezt a pofavizitáló fotót jól nézzétek pofán magyarok-ez itt az orbán szarházyék serege,amint bevetésre indul...EURÓPÁVAL SZEMBE...ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁG DEMOKRATIKUS JOGAIT ÉS FÜGGŐSÉGÉT ETTŐL A BETYÁRSERREGTŐL!
Commenter
@Nessy: semmire sem jó, csilliárdokba kerülő "önigazolás" ez a részükről köze nincs a szavazókkal a társadalommal folytatott párbeszédhez. Az elcsalt választás is könyvtárakat mesél a hozzáállásukról és azt hogy a szavazók többsége elzavarta őket, mert egy kormányt ha nem jó, és rossz amit tesz el lehet és el is kell zavarni. Csak éppen a megboldogult illiberális demokráciában illetve az orbáni kereszténydemokráciában ez nem így működik. A kérdésekre maximum a saját szavazóik adják meg az általuk sugallt és várt választ viszont ez a kérdezz-felelek sokba kerül nagyon és jobb helye is lenne annak a pénznek...
Nessy
Azért remélem, elhunyt Életempárja válaszaira már nem kiváncsiak!
Az enyém meg jobb ha nem érdekli őket!
Egyébként egy jó programmal egy IP címről, ahogy legutóbb is működött, óránként több száz levél küldhető be!
tudode
Optikai csalódás az egymás hegye, hátán ücsörgők gyülekezete?
.
Sajnos nem!
A .. F Ő K O L O M P O S ..vendégeit valójában Orbán Viktor Mihály LEJÁRT LEMEZŰ állampolgár hívta meg négy évi .. b o h ó z a t b a n .. való részvételre, mivel ÉVEK ÓTA "közjogilag érvénytelenül" foglal/NAK helyet az ORSZÁG ASZTALÁNÁL!
.
Az EMLÉKEZET rövid, de a VILÁGHÁLÓ megörökít mindent. Azt is, hogy
.
Keresőbe beír:
.
Alaptörvény érvénytelen
------- Nagyjából 12 300 találat (0,33 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=Alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+%C3%A9rv%C3%A9telen&oq=Alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+%C3%A9rv%C3%A9telen&aqs=chrome..69i57j0l2.16278j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Magyarország nevű állam jogilag nem létezik
------ Nagyjából 29 600 találat (0,42 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=mAG&aqs=chrome.0.69i59j69i60j69i57j69i60l3.5933j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Vajon azok az ÚJ HÚSOK, akiket megdumált, cinkostársaivá tett, TUDATÁBAN VANNAK azzal, hogy EGY MAGÁNHATALOM hálójába SZEGŐDTEK ???
lampa laz
A cikkben közölt fotón nem látni mást, csak 1 kupac ßart, ami itt bűzölög majd az orrunk alatt 4 évig.
Sziszifusz
@Shikari: 11:07
Azok a konzultációs ívek, amelyekben olyan kérdéseket tesznek fel, amikre normális ember csak egyféleképpen válaszolhat, értelmetlenek.
Megkérdezik, hogy akarod e a rosszat, te válaszolsz hogy nem. Erre a kormány kijelenti hogy mennyire figyelembe veszik a nép akaratát, amikor döntenek az ország sorsáról.
Miért nem kérdezik meg a zemberek véleményét az egészségügyről, oktatásról, a korrupcióról, vagy Mészáros L. vagyonosodásáról, esetleg a családi pótlék nagyságáról ?
Ezeket nem kérdezik, mert a válaszok túl sötét képben tüntetnék fel őket.
Macskaszem
A nemzési konzultációról megint az a mondat jut eszembe, ami miatt szerkesztőségnyi embert rúgtak ki egy laptól: "kikértük az emberek véleményét, bár nem érdekelt minket"
bakegya
Így PŐRÉN...miden boríték nélkül mondom-a kutya se menti meg se orbánt,se a fityiSS MAFFIÁT A LOPOTT közpénzek és vagyon,de még a TEMÉRDEK HITELCSAPDA MIATTI életfogytiglan tartó közutálattól ÉS HA EZT A TÁKOLMÁNNYAL LEVÉDETLEN ORSZÁGOT JOGÁLLAMNAK ÉS DEMOKRATIKUSNAK IS BETUDJUK AKKOR A BÖRTÖNLAKAT IS RÁJUK ROHADHAT.
Sziszifusz
@Shikari: 12:11
Az általad megnevezett libsi sajtó kifejezést nem értem.
A bibsi vagy biboldó kifejezésről már hallottam, tudom kikről van szó, de a libsi kifejezés nem tudom kiket takar.
Csak nem azokat az exkomcsikat, akik a Fidesz vezérkarában is lapulnak ?

Egyébként azokról a témákról amiket említettem, nem azért nincs nemzeti konzultáció mert az a "mosott agyak baromsága", hanem azért, mert nem illenek bele a " minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve" szemléletbe.
cs.n.
Mi a kép címe? Az Utolsó vacsora sajnos nem passzol, pedig jó lenne.
Sziszifusz
@Shikari: 13:27
Mit jelent a libsi kifejezés, nem ujság felsorolás várok, hanem a fogalom megmagyarázását.

Egyébként pedig a Magyar Idők, a 888, az összes közszolgálati Tv., és a többi kormányközeli média ,színvonalas, pártatlan, objektív tájékoztatást végez.
Röhög a vakbelem...ha ha ha !
Sziszifusz
@Shikari: 13:39
Jaaaa... Így már értem. Illetve mégsem.

Tudtommal a neoliberális ideológiának nagyon kevés követője van Magyarországon. A lakosság túlnyomozó többsége nem ilyen beállítottságú. Sőt a frakcióval rendelkező pártok egyike sem liberális illetve neoliberális. Az egyetlen liberális párti képviselő épp most lépett ki a PM. frakcióból és függetlenként ül be a parlamentbe, mindaddig míg az úgy kapott mandátumát vissza nem adja.
Szóval a libsi kifejezés haszálata értelmetlen, okafogyott.
Eladott Ország
@Sziszifusz: Shikariék és a fidesz szarházi bűnbanda azért használják a libsi kifejezést, mert ők Kádár posztkommunistái, de azokból is a legalja képviselői vagy egyszerűen a tolvajok, bűnözők gyülekezete.
Sziszifusz
@Shikari: 03:55
Melyik az az ellenzéki csoportosulás a jelenlegi magyar közéletben, amelyik a másságot erőlteti, a nemzeti identitás ellen van, és a devianciát támogatja ?
A Jobbik, az LMP, a DK, az MSZP, a PM, az Együtt, a Kétfakú kutyapárt , vagy azok a szerveződések amelyek a demonstrációkat kezdeményezik ?
Szerintem egyik sem !
Egyébként úgy vélem, az önmagáért beszél, hogy Orbán Viktort 1992-ben a Liberális Internacionálé alelnökévé, majd 1993-ban a szervezet végrehajtó bizottságának tagjává választották. Úgyhogy a Fideszben van, minimum, egy fő "libsi".
Sziszifusz
@Shikari: 14:59
Ne gyere itt a nemzeti érzéses dumával, mert ez az érzés csak hatásvadász frázisok szintjén jelenik meg Orbán politikájában. Ha személyes érdekei úgy kívánják holnap már internacionalista, globalista kiállása lesz.
Mit szólsz vezéred liberális múltjához ? Kérlek mondj valamit.
Sziszifusz
@Shikari: 15:14
Ja, ha csak így nem !
Orbán Viktor váltott és rendes ember lett, bár előtte is az volt, de mostanra nagyon rendes ember lett.
Mikorra várható Orbán következő váltása, hogy még rendesebb ember legyen ?
Egyet meg kell hagyni, Orbán híveinek nagyon erős gyomorra van szükségük, hogy ne hányják el magukat ebben szédítő kőrforgásban.
justhpeter
@Sziszifusz: Azzal, hogy továbbképzést tartasz Shikarinak csak lopod a napot. Teljességgel hatástalan. Ami nem Orbán seggéből ered, vagy oda tart, azzal ő nem tud mit kezdeni.
Commenter
@Nessy: És de. Részvétem, de arra is kíváncsiak. Mert rég elhunyt emberek is szavaztak a választáson is. Határon belül és azon túl is. Sajnos.
Nessy
@Commenter: Pár évig elviseltem! De azt hiszem hatásos volt a "kérésem", hogy kézbesítsék neki saját kezűleg, balra harmadik bárányfelhő! Ezt egy aláírásért becsengető, őt kereső hölgynek ajánlottam. Csak tudnám miért sértődött meg? Persze én is ludas vagyok, mert az ajtón, is meg a kapucsengőn is az Ő neve szerepel. És marad is!
Commenter
@Nessy: így van. Ezeknek semmi nem szent, de legalább abba még nem szólnak bele mi áll a kapucsengőn. Itt sok helyen nincs is név kiírva. Elég a házszám.
Nessy
@Commenter: Tévedsz! nekem tudtomon kívűl Életempárjának a halála után a BM megváltoztatta a nevemet egy a férjem által sohasem használt névre, ami a születési anyakönyvi kivonatába volt. Hiába vittem a Házassági Anyakönyvit, hogy mi lett a nevem 50 évvel azelőtt. A végén névváltoztatást kellett kérnem, hogy félév után visszakapjam a nevemet.
Ugyanis az első személyik kiállításakor meg kérdezték melyik keresztnevet használjuk, mert csak egy keresztnév szerepelt.
cikicakk55
A képen látható bűnözők közül egyik sem jogosult arra,hogy szabadlábon legyen. Részemről egyiknek sem hiszek. Megint mennek a milliárdok az Óriás Plakátokra,miközben egyre hosszabban kígyózik a sor a műtétekre váróknál, a sürgősségi osztályokon meg a betegek már egymást műtik,és 3 napi hideg élelemmel mernek csak elindulni. Na de az Óriás plakátok nagyon kellenek, a csapból megint ömlő Soros és Migráns áradat is. Nekem ne küldjenek semmilyen levelet.Az én levelem és családom másik 2 felnőtt tagjának a levelének az árát,adják oda az egészségügynek. Szerintem ha lenne egy ilyen kiírás,hogy mire adják egy levél árát konzultációra,vagy egészségügyre,sokkal több ha nem mind az egészségügyet választaná. Én minden esetre elkezdem. 3 felnőtt ember konzultációjának árát tartom! Ki emeli?
simmering73
Ennél a f@szságnál nincs nagyobb találmány Orbanisztánban. Mindegy hányan küldik vissza, mindegy mit válaszolnak, a végeredmény mindig egyezik a kormány hülyeségével.
human
Már várom az utolsó konzultációs kérdőívet:
"Demokrácia. Hát kell ez nekünk? Ugyehogynem?!"
Commenter
@human: Illiberális demokrácia? Kell ez nekünk? Nem! Kereszténydemokrácia? Kell ez nekünk? Igen! :(((
Commenter
@cikicakk55: eszembe jutott a bácsi esete aki saját magát műtötte meg pár éve...
egyvandor
Milyen aranyos amikor a hatalom bitorlói rendeznek népszavazást. Nekik lehet hiszen a mi pénzünket is sajátjukként kezelik. No persze csak olyan témában amiben ők érdekeltek és olyan kérdésekkel amikre a fidesz hívők 98%-os egyetértéssel szavaznak!
Commenter
@egyvandor: és csak a híveiknek "rendezik" ezt, mert ellenzéki szavazó tuti nem küldi vissza ezeket az álkonzultációs kérdőíveket. Nem olcsó játék ez! :( De ők elhitetik magukkal hogy a kérdőívek az egész ország véleményét tükrözik!
human
@Commenter: Volt egy szintén idősebb emberke aki úgy emlékszem a kormányablaknál szúrta saját magát szíven. Elvettek tőle valami rokkant támogatást.
human
@egyvandor: Bizony. Hány népszavazást tudott rendezni az ellenzék az elmúlt 8 év alatt? 0, azza NULLA. És az azelőtt átkos 8 évben több népszavazása is volt Orbánéknak amit még csak nem is hátráltattak az mszp-sek. Le is szavaztatták a 300 Ft-os vizitdíjat. Most meg mindenki mehet majd a magán klinikákra, ha jót akar magának.
cikicakk55
@Commenter: Olyanról én is tudok. Leesett a létra tetejéről és mivel tanyán lakott egyedül,így segítsége sem volt. Azt tudta,hogy a bokája eltört ezért betonból csinált gipszet magának. Az oldalán is volt egy nagy repedés,azt meg rézdróttal varta össze. A fertőtlenítést és a fájdalom csillapítást belsőleg,pálinkával oldotta meg. Bő 2 hét után járt nála a szomszédja és látta milyen rossz állapotban van. Mentők,kórház. A betonnal súlyos égési sérüléseket okozott magának,mert meszet rakott a betonba. A rézdróttól vérmérgezése lett. Végig vidám volt,hisz zsinorban pálinkázott. Ez megmentette az életét,de a lábát bokáig amputálni kellett. Lassan mi is itt tartunk. Egy jó kőmüveshez hamarabb sorra kerülünk mint egy sürgősségin. Talán jobban is járunk,mert csak a lábunkat veszíthetjük el,nem az egész életünket. Pont ma hallottam egy reklámot. Egy magánklinika hírdetése volt,ahol várólista nélkül azonnal kezelik az inkotenciát. Szép jövő az 50.60.000ft nyugdíjakhoz,vagy a közmunka,vagy minimál bérből élőknek.
Desischado
@Commenter: Pontosan. Nálam olvasatlanul, öszetépve megy a kukába, ahova való! És a legfelháborítóbb az, hogy a MI pénzünkből hazudnak!

@cikicakk55: Én szivesen csatlakozom, jó az elgondolás!
tkr ltl hmlysn
Akarod, hogy Orbán Viktor uralkodjon ezen a szeméttelepen, amíg meg nem hal?
Igen vagy igen: az itt a kérdésre adható egyetlen válasz.
tkr ltl hmlysn
Most már tényleg beteggé tesz ez a sok dzsuva.
A mai naptól nem léteztek a számomra (persze, ha feljelentesz becsületsértésért, qva sok pénzt keresek rajtad, te magyar paraszt), de amúgy végleg végeztem veletek.
Túl sok a paraszt...a magyar paraszt, a cigány paraszt, meg a zsidó paraszt ebben az országban, nem tudok mit kezdeni veletek... de már nem is akarok.
Ti csak egy szükséges rossz vagytok az életemben, akiket ezentúl kerülök, és a minimális interaktivitáson kívül - valamiféle ügyintézés - nem akarok tudni rólatok SEMMIT.
Ínnemtől kezdve nem érdekel, hogy ki vagy, és mit akarsz!
Ne szólj hozzám, de még csak rám se nézz!
Vágod!?

Ez nem keresztényi?
Mi keresztényi ebben a világban?
Én a semmire tippelek.
tkr ltl hmlysn
Úgy lemegyek alfába, hogy ki sem jövök belőle.
Igazából nem szerettek együtt lenni magammal.
Minden mással - pótcselekvésekkel - magamat kerültem.
De miért?
Én egy egész vagyok.
Minden meg van bennem ami a világegyetemben meg van.
A teljesség.
A tökéletesség.
A változásra való képesség - mikróuniverzum, mikróevolúció.
A messzi múlt, és a távoli jövő.
Az örökkévalóság felfogásának képessége.
Már csak egy falvédő hiányzik a falról.
Meg egy tégla hiányzik, a Falból.
tkr ltl hmlysn
A képhez: Ezek a hájfejűek, most tényleg tort ülnek Magyarország halála felett?
És még büszkék is rá?
Egy történelmi bűn közepette élve, mit is mondhatnék az unokámnak?

SOHA ne tanulj a történelemből, mert az nem arról szól, hogy jobb lesz a világ, hanem arról, hogy ugyanolyan szar lesz, mint régen volt.
Nincs új a nap alatt!
Csak a megfelelő ember kell hozzá.
És mindig vannak megfelelő emberek hozzá.

A technikai álfejlődés csak a hülyéket vakítja el - a délibábos rónaságon innen, és túl.
bakegya
@tkr ltl hmlysn:igen ezn "szarházy" sereg löveti szét,de nem Európát,hanem a mi fejünk fölül a fedelet,máakinek még van!!!- nekem már a bizonyos "sír-beszéd"óta meg volt ez az egész játszma vízionálva!
A rendszerváltást akkor b...el a magyar társadalom amikor nem csatlakozott a "taxis" blokádhoz!
-akkor most ezt az okádék bűnbandáját orbán mészárosnak a simicskája -és a sintér nem varrta volna a HEGYEK NÉLKÜLI MEDENCE NYAKÁBA!-volt itt már minden és lesz is,de nyugalom az nem mostanában.
Jozefina
Kitűnő cikk jelennt meg: "Két kutató elemezte a magyar kormány válaszát a LIBE-jelentésre: „Csúsztatások, tudatos mellébeszélés, hazugságok” címmel.
Mindenkinek ajánlom elolvasásra!!!
444.hu/2018/05/23/ket-kutato-elemezte-a-magyar-kormany-valaszat-a-libe-jelentesre-csusztatasok-tudatos-mellebeszeles-hazugsagok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.