Teljes útzár van érvényben a 62-es úton. A rendőrök a forgalmat Dinnyés irányába terelik.

Árokba borult egy menetrend szerint közlekedő távolsági autóbusz a 62-es úton, Székesfehérvár közelében, Börgöndpusztánál. Az elsődleges információk szerint sokan megsérültek – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden az MTI-vel.

Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy a Szeged-Győr közötti járat egy másfél méter mély vízelvezető árokba borult. A járművön az elsődleges adatok szerint 39-en utaztak, a sérültek pontos száma egyelőre nem ismert, de az utasok önerőből hagyták el a buszt.

Jelezte, hogy a helyszínre érkezett egy mentőhelikopter is. A mentésben résztvevő székesfehérvári tűzoltók vizet, plédeket osztanak az utasoknak.

A feol.hu helyszíni tudósításában azt írja, a balesetnek információik szerint több mint 20 sérültje van, a legtöbbjük könnyű sérült, két embert viszont mentőhelikopter vitt el a helyszínről.

A lap hozzáteszi:

hivatalos információk szerin a buszon összesen 37-en utaztak, ebből 25-en sérültek meg a baleset következtében. Hat súlyos, 19 könnyebb sérültet láttak el a mentők. Tíz mentőegységgel vettek részt a balesetnél. A sérülteket a székesfehérvári, dunaújvárosi, veszprémi és siófoki kórházakba szállították. 

A portál azt írja:

a busz egyik fiatal hölgy utasa – mint kiderült -  az érettségire sietett, így őt a helyi rendőrfőkapitány kocsijával vitték be az iskolába, hogy ne késse le a fél kettes kezdést.

Forrás: MTI, feol.hu, Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az út egyenes csak néhány hupli van benne, magyarul nem látod van-e szembe forgalom, az árok meg jó mély, és széles... A Börgönd pusztai lejárónál van még kanyarodó sáv is ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.