Míg Orbán és Bakondi tömegével érkező migránsokról vízionál, szó szerint migrációs nyomás nehezedik az országra, addig a Rendőrség nap mint nap leírja a tutit. Bakondi a minap több százezres tömegekkel riogatott, Orbán pedig több millió afrikai migránst vízionált a magyar-szerb határhoz, addig a hosszú hétvégén csupán 1 fő illegális határsértőt tartóztattak fel a rend őrei. …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Basszus már állmigránsokat kell beszervezni, mert hogy lesz ebből kétharmad?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Basszus már állmigránsokat kell beszervezni, mert hogy lesz ebből kétharmad?
nevemnick
Örült szerencsétlen, mert a határ még tizenöt km-re volt, így nem kellet sokat gyalogolnia.
Szerbiába tartott...
Pálinkás Pál
Azért röhejesek vagytok libsik..mindig azon a hülye kerítésen rágódtok,pedig nem az a lényeg ,hanem ami mögötte van..ha erre jön a migri,és megfogják,b@sszák ki az unióból ,mint a huzat!!!nincs szabad csatangolás szerteszét..de még jobban szemléltetem hogy a gyengébb képességű liberálisok is megértsék.. van egy forgalmi dugó...meg egy menekülő útvonall..letáblázom behajtani tilossal a menekülő utat...és máris csak egy két renitens autós fogja megpróbálni..és a többit sem a kerek bádoglap/tábla/ /kerítés/ állítja meg,hanem a következmény ,ami utána jön..no majd ha ezt megértitek,akkor talán leakadtok már a kerítésről!!!
Sámannus
@Pálinkás Pál: Ha az ország kiürül, kit véd a kerítés nagyokos? Dugd már fel az agyadba innen mindenki oda menekül, ahová a migránsok! Fel fogod mit jelent ez?
Aki ezzel veri a nyálát, hülyének néz téged, ha jóhiszemű vagy. Ha nem akkor te is csak hülyítesz mindenkit
Macskaszem
Egy migráncs érkezett, de kiderült, hogy az se az vóóót.
dr. prédikátor
Lehet hogy a lakatos alejandró tévedt el miután egy kicsit narkózott???
Pálinkás Pál
@Sámannus: Kicsit el vagy tévedve...nem látom cáfolnád,miben nincs igazam??? kicsit demagóg a magyarok"kimenekülését" párhuzamba állítani az afrikai csürhével...a magyarok dolgozni...és nem a segélyért mennek ki külföldre...ez alól kivételt képeznek az ómigráns "magyarok"...tudod,akik kinézetre is vidáman elvegyülhetnek a muszlim hordában!
wagabund
..."72 óra alatt 1 fő illágális határsértőt tartóztattak fel a magyar-szerb kerítésnél!"...

tájékozódni kellene a cikkírónak, mi is az ábra körülöttünk...nagy szarban van Európa, ráadásul nincs jó megoldás...ezért erőltetik brüsszelből, hogy szét kell osztani a már itt garázdálkodó betolakodókat...a gyarmatosító országok most nagyhirtelen nem akarnak emlékezni.

szóval jönnek a vándorok, csak szerencsére a kerítés miatt még nem erre. az nagyobb probléma, hogy akik bejutottak, azok nem akarnak ujjlenyomatot adni, nincsenek okmányaik, nem adnak nyálmintát, és a nőket nem fényképezhetik...ezekkel itt mit kezdenénk?

és eldobálják a húsos szendvicset, amibe már beleharaptak

:-)
nezelodo
Nincs baj azzal a kerítéssel, "volt rá pénzünk", a baj akkor lesz ha az elmebaj a nyugati határunkra húz fel egyet, mint a naaagy elődök.
karma1
Remelem, kapott egy maflast a hataron, mikozben a hataror rakiabalt"Nesze neked, te hulye, hat rad vartunk 3 eve?"
En meg emlekszem azokra a "szep napokra", amikor Sopronba meg Mosonmagyarovarra csak ervenyes utlevellel lehetett belepni, es fegyveres katonak kertek a papirokat toled, es joguk volt az autot is kipakoltatni MAR OTT. Ha rokonsagod elt ezeken a helyeken, akkor megszivtad rendesen, pajtas.
Sajnos, nagyon ugy nez ki, hogy mas modja nem lesz a puhosnak megallitani a tomeges kivandorlast, de ha ezt megle'pi, akkor eros szemoldok-felhuzasra szamithat az Unio reszerol, mert ugye akkor hol is van az a schengeni egyezmeny, amire a potrohos-pockos allandoan hivatkozik?
1magyar
Mert kerítés van, ezért nem indulnak tömegesen, meg már a nyanya is bukott egy nagyot emiatt.
csipetke
Már régen mondom,hogy ezek a migráncsokat is lasszóval fogják.Ki az a hülye,aki önként és dalolva ebbe az országba jön?A migráns se hülye,élhető országot keres,ez pedig már orbánék óta nem az...
nezelodo
Ez a migráns is olyan tájékozatlan volt, mint egykor az osztrák határon egy kifele igyekvő. A kiképzéshez mintaként felállított ötven méteres "gyakorló SZ 100 rendszert" nézte határnak a gyakorlótéren, és azt rohamozta meg. Na azon is úgy röhöghettek a határőrök, mint ma azon a migránson, aki Magyarországot választja ugródeszkának, és disznóhúsos szendvicseket dobál az agrárminiszterünkknek, hogy rájöjjön, mitől van afrikai sertéspestis...
Aki Én
@1magyar: Ezt értjük. De akkor mire a riogatás?
Na, azt meg ti nem értitek.
Szerintem te szétunatkoznád magad, ha nem lenne migráns téma.
Sámannus
@Pálinkás Pál: Aha, meg szétvert gazdaság miatt mennek oda dolgozni. Te sem cáfolsz engemet, mert az nem lehet cél, hogy azért vállaljanak külföldön munkát, mert itthon mindent ellopnak, és ezt igen olcsón meg ússza ez a gazember társaság. Itt a migráns sem dolgozna egy napot sem, bár sokan vannak azok a véleményvezérek, akik szintén nem dolgoztak, és köztörvényes bűnözőkként magukat felhatalmazzák, hogy a lopást törvényesítsék.
Sámannus
@nezelodo: Az arabok nem is tartanak disznót. A komának kicsit lyukas az agya.
papa.49
@Sámannus: Nem kicsit nagyon lyukas az agyhelye !!!
tulipan
@Aki Én: A riogatás arra kell, hogy ne a narancsososk szemétségeire, pénzszórására, lopásásra figyeljen mán' az a migránst sosem látott hülye nép!!!
nezelodo
@Sámannus: Nem is gondoltam azt, hogy egyedül én tudom, hogy nekik tilos a disznóhús. Kár hogy az új agrárminiszter nem tudja! Igaz hozzászokhattam volna, hogy az ágazat vezetői ilyen felkészültek. Nekem is volt olyan agrár főmérnököm, aki fociból diplomázhatott, igaz abból is az Orbáni szintet verte alulról. A búza meg a rozs felismerése a határban már gordiuszi csomó lehette neki. Szóval megmaradt az a régi pártállami szokás, hogy erre a beosztásra csak a hozzá nem értő alkalmas.
Sámannus
@nezelodo: Gondolom vágják a tritikálét is, és tarhonyát is sokat fognak termelni, mint Jóska bá. .:DDD
Hát Focisztánban csak focibúl lehet diplomáznyi! Jó az mindenre, ahol lopni kell!
Pálinkás Pál
@Sámannus: ..a pénzért mennek oda dolgozni...rengetegen ha itt kapnának 2-3 ezer eurót...eszükbe sem jutna kimenni!!! és ne engem győzködj hogy micsoda féreg az orbán...azokat akiknek módjuk lett volna fellépni ellene keményen,/ellenzék/..,.
nezelodo
@Sámannus: Jól el fogja irányítani az ágazatot, és remélik, hogy ott még van mit tönkretenni, és ellopni! Közben elfelejtik azt, bár hatalmas károkat okozott, de még Rákosinak sem sikerült kifogni a parasztember élniakarásán, és rátermettségén.
Sámannus
@Pálinkás Pál: Téged az sem zavar, hogy odakint békésen elvannak a migránsokkal, és ők is azok odakint.
De a hívatalban ide haza is lemigránsozzák őket. No akkor hová húzzátok a kerítést, és minek, kinek? Hazaárulók vagytok szó szerint is és gyakorlatban is! Zagyvaság a kerítés duma, az már rég nem lehetne téma, ha a kormány nem fosztogatna mint az állat, csak ezzel takaródzik.
tulipan
@Sámannus: Nagyhon pontos megfogalmazás!!!
Dr plágium
Annyira el voltak foglalva az 1 fő csalival, hogy a tömeg el slisszolt mellettük :) )
görbetükör
@Shikari: és azért van annyi patkány, disznó, mert etetjük, eltartjuk őket. :(
nezelodo
Kurva szar volt a földrajz oktatás kis hazánkban a múltban, de most sem nagyon mutogatják a célközönségnak a térképet. Így nem tudnak felröhögni a látványtól, hogy mekkora kis szakasz kerítés védi az országot.
Dr plágium
@wagabund: Ez a húsos szendvics igazán érdekes. Gondolom nem 1 napig tartott az út, úgyhogy jobb lett volna átgondolni mielőtt beszél a miniszter...
tudode
A KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN tsaság ugyan VITATHATÓ 2/3-ot guberált össze a társadalom.. m i g á n s o k k a l .. Sorossal, stb-vel való FÉLELEMBEN TARTÁSÁVAL, de arról nem vett tudomást se ÍROTTAN, se íratlanul, HOGY
.
--- a MINDENKORI ÁLLAM fő feladatai közé tartozik a .. K Ö Z N Y U G A L O M .. fenntartása.
.
Ezek után a fegyver nélküli MENEKÜLT TÁMADÁSOK után kérdés,hogy hol van az I-GAZSÁG, v. a GAZSÁG, amelyet még Btk is szankcionálna, ha lassan már az IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS is félelemben van tartva, sőt .. t ö k i g .. v a l ó kiherélése folytatódik, mint a fékek, és egyensúlyok egyik még valahogy működő ágazata!!!
.
------ Btk. 332. Közösség elleni uszítás (köznyugalom elleni bcs.)
buntetojog.info/kulonos-resz/btk-332-kozosseg-elleni-uszitas-koznyugalom-elleni-bcs/
.
Tehát: a bün, az bün, a lopás az lopás lenne, ha NEM KEBELEZTE VOLNA BE szőröstől bőröstől az egész országot, a NAKI??? !
papa.49
AQ miniszter hülyébb mint az elődje volt, pedig már az is kozmikus magasságokba emelkedett !!!
sokanvagyunk
Valamirevaló anya(föld) se szeretné ha idegenek tömegesen, folyamatosan átmennének rajta, pláne ha le is horgonyoznának nála.
tulipan
@sokanvagyunk: Mint évszazadok óta tették mindig is! Nemde?? :D
tulipan
@Sámannus: Ha már nincs mit védeni, kit érdekel??? :D
Pálinkás Pál
@Sámannus: Kamuzol mint mindig...jártál mostanában külföldön??? Mert az afrikai csürhe elkülönül,ahol meg nem,ott az emberek kerülik őket tisztességesen!!!És igencsak eltértél a témától...hogy nem a kerítés a lényeg ,hanem hogy ha elkapják őket repülnek az unióból..a migránsok pont olyanok mint a cigók,nem szívesen mennek az emberek a környékükre sem...és óbégathatsz,rasszistázhatsz,attól ez még tény marad..de nem adok öt évet,lecseng a nagy multikultitok libsi...az euban is vannak már erre jelek...-és akkor majd hazakisérhetitek a sivatagba a védenceiteket!!
Hellcat
Mert a milliós horda csak nem jön...
tulipan
Elvégre, olyan jóóóó itthon, különösen a nyomorgó nyugdijasknak! Nemde???

mfor.hu/cikkek/makro/ebbol-meg-lazadas-lehet-a-nyugdijasoknal.html
tulipan
@Hellcat: Annyíra várja pedig őket a narancsnyik hadtest! :D
tkr ltl hmlysn
Én csak álltam piszkosul, biztos úr.
A kerítés jött felém, és nem tudtam kikerülni.
Mert ez a kerítés annyira kikerülhetetlen.

Ne gyere ide fiatal (migráns) !
kereső
@tulipan: de hát nem ez a szlogen?Nemzet!halált vizionált a fidesz még márciusban is.Igaz,most már nem az jön a vasalózsinóron keresztül is.Most már csak Soros.
Hellcat
@tulipan: Persze...addig volt a fidesz a legboldogabba amíg a migránsok itt tanyáztak a Keletinél...nem hiába nem engedték őket tovább.
Sámannus
@Pálinkás Pál: Jössz a munka alapú baromsággal.A németek már harminc órát sem dolgoznak hetente, és levannak mint a befőtt. Nálunk két felnőtt ha gyereket vállal az nem tud normálisan megéln!i.LeszaROM A KERÍZTÉSEDET ! DUGJÁTOK FEL MAGATOKNAK ÉS FÜSTÖLJETEK EL A PICSÁBA.
tulipan
Ez nagyon jó hír! Mégis van csak van némi esze a népnek!!!

Ön szeretné, hogy elmélyítsék az Európai Unió integrációját?
Igen (60%):
Igen, de nélkülünk (8%):
Nem, jól van ez így (10%):
Nem, inkább lazítani kéne a kereteken (22%):
Sámannus
@nezelodo: Azt szoktam mondani az élni akarásról, hogy a magot ha elülteted, kalapáccsal ütöd is kikel. A paraszt is ilyen, aki dolgozik is ilyen A vadbarmok akik nem dolgoztak még valódi munkahelyen, fogalmuk sincs arról, mit jelent értéket létrehozni.Szerencsére sokan vagyunk aki ezt megtudja csinálni, dacára, hogy a rombolók is igen buzgók!
Pálinkás Pál
@Sámannus: És amit itt most leírtál,az változna a sok analfabéta arabtól???Felejtsétek már el a kerítést,az csak egy darab drót...nem az a lényeg,hanem amit szimbolizál...nem kérünk a sok parazita afrikaiból,ilyen egyszerű!!!
Sámannus
@Pálinkás Pál: Nem kívánom őket, bárhogy is akarod bizonygatni, de ezer más dolog fontosabb. Annyira, hogy ez mellette nem is kérdés a létünk, a jövőnk függ ezektől, ezt hazudja el a fidesz. Ne te mond meg mi a fontos, ha van ezer fontosabb probléma ennél.
Ha tisztázzuk ki maradhat itt akkor az utána végre lehet hajtani. ha ma ezer fontos dolgot nem végzünk el megyünk a lecsóba. Ez ilyen egyszerű.
Yoda69
Az az egy fo is csak eltevedt. Esze agaban sem idejonni.
Pálinkás Pál
@Sámannus: Ugye nem gondolod komolyan??? Sorolj példát...hány százalékát sikerül visszatoloncolni a kiutasítottaknak???
Sámannus
@Pálinkás Pál: Ne játszd már a fejedet. amit Brüsszel akart az eljárások lefolytatása volt, és nem a befogadás. Akiket viszont orbán valóban befogadott azzal neked semmi bajod. Lelked rajta, hazudsz amikor kérdezel is.
Pálinkás Pál
@Sámannus: ha a kötvényesekre célzol tizet nem tudsz mutatni az országban!!!nekik a papír kellett csak...
Sámannus
@Pálinkás Pál: Ezt állítod te, de ha igaz is egy is sok.
Aki így jön ide igen sok indoka van, elsősorban az, hogy árt az ország nemzetközi megítélésének ezen keresztül a magyaroknak amikor külföldre is mennek, mivel a magyar okmányokat a kormány lejáratja. Hazugság az is hogy nem ide jönnek, mert ide toloncolhatják vissza őket. Magyarul akik ellen most okádik a kormány kecskét békát AZOKAT küldik vissza!
Kevesebbet kéne hazudozni ilyen mesékkel, mert sokat árt az jó szándékú embereknek.
A legsúlyosabb megítélése pedig abból van, hogy a magyar kormány bakot áll a maffiáknak, és a bűnözőknek bejutni a magyar állam szövetségeseihez.
Az a "csak" súlyos erkölcsi teher az országnak, minden tekintetben.
Pálinkás Pál
Valahogy elknyarodtál a témától...teljesen mindegy ,milyen kormány,milyen ország...a migráció egy megszállás,egyelőre fegyverek nélkül !...És aki ezt pártolja ,az minimum elmebeteg...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.