Kéri László politológus még a választások előtt tett egy igencsak meredek kijelentést amikor azt állította, hogy hatalmas rombolásra készűlhet a Fidesz a választások előtt és akár után is, hát az állítása beigazolódni látszik! Kéri László szerint az ország pusztítása és rombolása tovább folytatódik és ez egyre rosszabb lesz, ez látható is lett a pénteki napon, mikor …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azt hiszem, hogy nem sokára az ötvenes évek eleje Rákosi érája alatt babzsúr volt, ahhoz, ami még jön. Döbbenetes hallgatni járművön, boltban, rendelőben az egyre gorombább és agresszívabb szöveget, ami pl. jegy nélkül utazóknál kalauz verésbe torkollik. Aki nem élt akkoriban, nem is tudja miről beszélünk. Libsi hisztinek minősíti, pláne ha nyertese ennek a kurzusnak!
Ez most olyan, mint a tóba dobott kő! Egyre nagyobb, tágabb körben terjed a gyűlölet. És hogy hol lesz vége? Ki tudja!
justhpeter
Amikor Orbán már mindent lerombolt itthon, csak az ő emberei maradtak , A vezér elmondja utolsó beszédét a nemzeti-keresztény híveinek, miszerint
"Hölgyeim és Uraim ! Most hogy már magunk között vagyunk bevallhatjuk, hogy a nemzeti együttműködési rendszerünk szart ér."
bakegya
VALÓSÁG EZ-most jöttetek rá???-EZ NEM AZ ÁLLATSIMOGATÓ-és nem csodálkozhatunk ha ezt éppen a g...mondja,és nem csakkk mondni fogja-nem annyira látható emberek akik ezt intézik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.