Rendőrök elől menekült egy házba egy férfi kedd délután Kőbányán, majd a másodikról kiugrott. A férfit újra kellett éleszteni földet érése után.

A Blikk cikke szerint kedden délután egy férfit üldöztek a rendőrök, aki a hatóság elől egy Kápolnai utcai házba beszaladva próbált meglógni. 

Rendőrök elől menekült Kőbányán – a másodikról leugrott, a zsaruk élesztették újra

Fotó: pixabay.com CCO

Mikor szorult a hurok körülötte, a férfi a második emeletről kiugrott, ám zuhanás közben megsérült, mentőket kellett hozzá hívni.

Néhány másodperccel az eset után értem oda, akkor láttam, hogy még küzdenek az életéért. Zuhanás közben beütötte a fejét a földszinti korlátba, valószínűleg emiatt sérült meg életveszélyesen

- árulta el a lapnak egy férfi a helyszínről.

Sokkoló videó: a rendőrök elől menekülve zuhant ki a másodikról a férfi Kőbányán

Budapest – Két emeletnyit zuhant egy férfi a X. kerületi Kápolna utca egyik társasházából. Információink szerint a férfit a rendőrök keresték, ekkor döntött úgy, hogy a megadás helyett menekülőre fogja, majd az ablakon keresztül kiugrott az épület második emeletéről. -Néhány másodperccel az eset után értem oda, akkor láttam, hogy még küzdenek az életéért.

A Blikk megkereste a BRFK-t is az ügy miatt, a hatóság a következő közleményt küldte el nekik:

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. május 22-én 13 óra 57 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten a X., Kőrösi Csoma Sándor úton egy gépjárművet ismeretlen személy feltört, akit a bejelentő megpróbált feltartóztatni, de az elfutott és beszaladt a Kápolna utcai egyik házba. Amikor észlelte a rendőrök kiérkezését a ház második emeletéről kiugrott. A rendőrök ezt észlelve azonnal megkezdték a személy újraélesztését, értesítették a mentőszolgálatot és a sérültet átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A rendőri újraélesztésnek és beavatkozásnak köszönhetően a sérültet a mentőszolgálat munkatársainak élve adták át."

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Ha nem sántikált volna valamiféle csúnyaságban, akkor nem kellett volna menekülnie és nem veri be azt a kibasszott fejét a földszinti korlátba. Dögöljön meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.