"Lélek, védekezz"- áll egy szép Radnóti-versben. Védekezni muszáj. Mert egyre jobban terjed az acsargás, a sistergő gyűlölet ragálya. Ez a rezsim legnehezebben helyrehozható kártétele. Orrszarvú vagy Radnóti?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ildiko, ne probaljon engem meggyozni, hogy en valaha olyat gondolnek, hogy az embereket a taknyukon-verukon kell kihuzni a Parlamentbol.
En maradok annyinal, hogy melysegesen megvetem es utalom oket azert, amit a hazajuk ellen elkovetnek, de ezzel nem vagyok egyedul, ez az erzes pedig kozel sincs ahhoz a melyseges kozonsegesseghez, ami bayerba beleszorult.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Ez kizárt dolog.Ha így lenne,azonnal indulnék a makkosba,-(temető) kotornék egy gödröt,és mélyen elásnám magam. bayertől gusztustalanabb,undorítóbb ember nemigen van ebben az országban.
RonaGyuri
@karma1: igazad van, ez az öreg liba nincs magánál.
Egyébként akiben egy csipetnyi Bayer is van - lévén erősen fertőző - nem csak jó nem lehet, de embernek sem tekinthető! =))
karma1
@RonaGyuri: Kar volt ilyen mondattal verig serteni egy csomo tisztesseges baloldalit...:o((
RonaGyuri
@karma1: tisztességes??? ez politikai kategóriaként szerepelhet nálunk???
karma1
@RonaGyuri: Bocsika, ram mindketto illik , es nagyon sok mas itt kommentelore is...:o)) Nem mszp-sekrol irtam, hanem baloldali (erzelmu) emberekrol, akik nyugodtan lehetnek tisztessegesek is...:o))))
Macskaszem
Mikor orbánt, rogánt, semjént, lázárt, stb látom, bennem is bujkál egy morzsányi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.