Megdöbbentette az elemzőket, hogy egy ilyen súlyú ügyben a kormány ilyen elképesztő hazugságokkal próbálkozik. Április végén először készült jelentés egy uniós ország jogállamiságáról. Botrány is lett belőle. A Judith Sargentini vezette LIBE bizottság megállapította, hogy a magyar kormány szándékosan leépíti a jogálamot. A kormány 59 oldalas anyagban válaszolt a zöldpárti EP-képviselő ENSZ-, EBESZ-, és az Európai Tanács elemzései alapján készült jelentésére. Labanino Rafael és Nagy Zsófia társadalomkutatók végigvették a kormányzati válaszokat. Az ítéletek kemények: csúsztatás, mellébeszélés, ferdítés, hazugság.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Megdöbbentette őket? Akkor ők nem ösmerik ártunk és qurmányunkat! Ez náluk a default! =))
csipetke
Ezt mi már nagyon régóta tudtuk/tudjuk.Hogy most már mindenki tudja,és nem történik semmi,na,ez viszont nagyon szomorú...
vladimir putin
Egy elmebeteg fideszesnek úgyis csak a Főcigány az Isten, a Szíjjártó pedig az ő apostola.
Hiába is hazudik a Mester, azok amott olyan vallásos bunkók, meg totojázó, tanácstalan balfaszok, hogy azt is elfogadják tőle, hogy azt is bevennék, hogy ha kiszáradna a Balaton, az azért történt, mert a Soros kihúzta a dugóját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.