A kormánypárt reakciójában azt írta, a Human Rights Watch egy Soros-szervezet, mely Soros-pénzből támadja az országot és a Fideszt is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Soros egyik legnagyobb bűne, hogy hazaáruló bűnözőket taníttatott. Például egy orbán viktor nevű, szarházi tetvet is. A másik verzió, hogy a fideSS maffia összes vezetője paranoid skizofréniában szenved, de akkor miért nem egy pszichiátrián vannak elzárva? Rohadjatok meg!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Tipikus Orbáni pofátlanság, miközben milliárdokat költ közpénzből ezekre a hazugságokra! =))
tudode
Akibe ez a NAKI? kiveti a hálóját, a faterjától, az ellenzéktől, a Sorosig, az ellenzékik, az országig, az EU bürokratááig, annak nincs KEGY-ELEM az óta, mióta Juncker megkapta a bizalmat!
.
Emlékszünk arra, mit MORGOTT, amikor, lealacsonyodva, v micsodálva
.
www.atv.hu/belfold/20140628-orban-az-atv-nek-juncker-megvalasztasa-nem-a-nemzet-erdeke
.
Jobban tenné a NÉPPÁRT, ha kiköpné ezt a NEHÉZ FALATOT, mert minden jel arra utal, már abban VAN VÁLÁMI, ahogy az EU-t, mint egy .. t ü s k é s ... ez, az .. t á m a d j a, helycserés ...T Á M D Á S T .. indított annak tudatában, hogy az EU 0,2%-át kitevő ORSZÁG már MEGVÓT!
Yoda69
orban es eltolcsi!
320 az Euro
276 a Svajci frank
274 a dollar
inkabb ezzel kellene foglalozni, meg mielott sorrba bedolne a hitelesek ujra.
Nessy
Nincs egy hangyafülnyi üldözési mániája pártunknak és kormányunknak, élén Orbánnal? Érdekes, amikor zsebre teszik az uniós milliárdokat, akkor nem támadják a hon - hazát és a fideszt! Hiteltelen egy társulat!
Egyébként Sorosnak akkor kellett volna megállnia, amikor ezeket az "elveikhez hű" ifjakat támogatta!
Eladott Ország
Soros egyik legnagyobb bűne, hogy hazaáruló bűnözőket taníttatott. Például egy orbán viktor nevű, szarházi tetvet is. A másik verzió, hogy a fideSS maffia összes vezetője paranoid skizofréniában szenved, de akkor miért nem egy pszichiátrián vannak elzárva? Rohadjatok meg!
csipetke
Ezen már tényleg csak röhög az ember.Azt gondoltam hogy a választást tulajdonképp a folyamatos Sorosozással,migráncsozással (a csalást nem is említve) nyerték,és a választás után majd abbahagyják.Szerintem ez ott a kisagyukban beakadt,és képtelenek beszüntetni.A fidesz-bandának egy hadseregnyi pszichiáterre lenne szüksége.Bár csak Soros tényleg intézne a beteg banda ellen valami támadást,csak hogy ne legyen az életük csupa hazugság
Yoda69
@csipetke: Latod az ilyen 1 bites shikari meg dubrincs-szeru alakoknak ez csemege.
Es az ilyen idiota barmokbol van vagy 2,5 millio az orszagban.
Nessy
Csak tudnám, Diurbincs honnan tudja ki, hol lakik? Vagy ő nem él Magyarországon, és akkor jogos a "nem itt lakó" kifejezés.
Bár a gorombaság sem itt, sem máshol nem ildomos!
dodóka
Ez a durbincs, meg a shikari ( tudatosan kis betü) két hatalmas fasszopó barom. Nem kell velük foglalkozni ezekkel a tetű szarjankókkal.
csipetke
@Nessy: 16.44 Dehogy tudja! Annyi esze van,amennyi kilátszik a fejéből.Tudom,hogy pénzt kapnak érte,hogy itt agyatlankodnak csikarival.Állítólag durbincs román,ami önmagában nem baj,ha nem itt enné a fene.
Yoda69
@Eladott Ország: Akkor meg nem tudhatta Soros hogy kigyokat melenget a keblen. Soros Gyorgy 3 celja Magyarorszag felszabaditasa az orosz megszallas alol, kileptetse a szocialista blokkbol, es a demokratikus fejlodes palyajara allitasa volt.
O ennek megvalositasaban a fideSSben latta az erot es a fantaziat ezert tanitatta es penzelte a fijukat. Sajnos rossz lora tett, es az orszag legnagyobb hazaaruloit sikerult kifejlesztenie.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.