Történt, hogy a Diósgyőr szurkolói meghívták egy beszélgetésre a klub tulajdonosát, a milliárdos kormányközeli vállalkozót, Leisztinger Tamást. Arra azonban senki sem számított, hogy a beszélgetésen olyan dolgok is elhangozhatnak, ami túlmutat a focirajongókon, és mélyebb betekintést enged egy ezermilliárdos bizniszbe – a magyar fociba. Az esetről a szurkolók saját honlapjukon számoltak be.  A beszélgetésen elhangzott, hogy Leisztinger 1,8 milliárd …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Na ezek is emelik a ksh.átlagot!Nem a közszféra béremelése-lásd mentők-meg a minimálbér emelés.
kereső
A TAO ilyetén történő elsibolása meg hűtlen kezelés.
tudode
Ha kitálalt, ha nem.. az FIZET, úgy .. k o c s m a i u l, aki RENDEL, és több zsózsója van itt, ott, amott, mint BIZTONSÁGBA HELYEZVE.
.
Arról nem is szólva, hogy a foci biznisz ki tudja millen .. i n d o k b ó l/ba ma már MEGELŐZI állami feladatként a tagállam .. h a t - á s.. körébe tartozó eü., szoc., okt. ügyet "is"
.
------ Kiemelt ágazat – nincs új a nap alatt 4.
varosikurir.hu/nemzeti-foci-nem-normalis/
.
De akkor még .. ü g y .. v o l t , amikor még a FAPIPÁT nem ragadta meg akár közel egy órán át korholva ELLENZÉKI macsóként a regnáló kormányt
.
------- Orbán Viktor az atv műsorában (2007. december 16.)
www.youtube.com/watch?v=VhQSquzUzk4

-----Kb. erről polemizált:
57'-es memorizálása az oktatás, az eü-ről A választás lényege az emberek döntik el, az ország milyen irányba menjen. Oszt megy???
Az ő logikája másképp gondolkozik a NÉPSZAVAZÁST illetően, ami az előrehozott választást illeti!!! Az ország előtt lévő feladatokról lesz szó! Meg kell védeni, hogy milyen eü-t, oktatást akarunk!!!
.
Kormányon "csak" úgy képeSS.. m ű k ö d i k .. a NAKI?, mint amikor a répáját korholja az EGYSZERI ÖREGEMBER hogy
.
TUDTÁL, TUDTÁL, de nagy megkönnyebbülés vagy számomra, ha legalább CSAPOLÁSRA tudlak használni!!!

.

.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.