Lőfegyver, gumibot, vízágyú, teljes felszerelés. 20 fő tüntető civil lakos ellen. Ha kell lezárjuk az egész utcát, ha kell műveleti területté nyilvánítjuk. Szerintetek ez rendőri vegzálás? Szerintetek nem rendőrállam van? Szerintetek mi ez? Érdemes megnézni a videót!             olkt.hu/Nem adom a házamat mozgalom Facebook

(Forrás: olkt.hu, toma33 által)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Shikari
Na ez az idióta Póka tüntetget 8-10 fővel és ordítozik. Kár, hogy nem tartóztatták le!
Pegero
Számomra nem derült ki, mi is pontosan a hőbörgés tárgya?! Valakit ki akartak költöztetni, mert nem fizet lakbért vagy rezsit? Ki ez a baromagyú provokátor?! Beteg ember! Fröcsög a köcsög az orális szexről! Nem sikerült neki kihozni a rendőröket a sodrukból, pedig nagyon szerette volna, ha valamelyik rendőr rámozdul és kitör a balhé! Vizipisztolyt sem láttam, nem hogy vízágyút! Ezek nem tüntetők, hanem a csőcseléknél is galádabb, nagyon primitív söpredék! Nem kell antropológusnak lenni, a fotón jól látható a két nő arcán az idiotizmus minden jele!
Shikari
@Pegero: Póka egy vállalkozó volt aki deviza alapú hitelfelvételhez nyújtott segítséget és megépítette az ingatlanokat. A deviza hiteles buktával ő is becsődölt és a nemadomaházam mozgalom keretében azt követeli, hogy a devizások adósságait egy az egyben vegye magára az állam.
Most ez a hőbörgés tárgya. Általában politikusok házánál hőbörög és mindent teleragaszt a plakátjaival. Na ennyi a történet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél