A héten rendezik meg az Európa jövője nevű konferenciát Budapesten, amelyet a Schmidt Mária vezette XXI. Század Intézet szervez. A brit Guardian mellett több magyar sajtóterméket sem engedtek be, de Balog Zoltán legnagyobb aggodalmáról érkezett hír.

(Forrás: hvg.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Amikor a vezetőink felmenői tüzzel vassal tiltották a templombajárást, a hittanoktatást akkor is megtörtént. Arról viszont érdemes lenne látni egy statisztikát, kiknek a gyerekei keresztelkedtek, bérmálkoztak, esküdtek templomban, 20-30 év elteltével, az esedékesség után! Igen csak tátva maradna a Bözsivel megvett lelkes támogatók szája.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Nézzetek széjjel a hazai "keresztény" egyházak körül - tisztelet a kivételnek -, mindegyiknél van valami bibi. Aztán nézzetek széjjel a hazai keresztény egyházak hivatali támogatói körül. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy a vezetők közül melyik él úgy, amit hirdet.
Én inkább megmaradok pogánynak. Azok közt egy kevéssel több a tisztességes ember.
Eladott Ország
A tudatlanság, a feneketlen cinizmus, az embertelenség és a haszonlesés olyan elegye Balog Zoltán minden megszólalása, amilyet ritkán tapasztalni, még a mi, narancsot termő banánültetvénnyel övezett, nemzeti rántotthús alakú stadionországunk környékén is. Még nálunk is csak a kormány körül tenyésznek az ilyen kártékony élősködők. És vajon kinek a megszólalása bizonyíthatná ezt mindennél jobban, mint a református lelkészi hivatást a mocskos, elvtelen politikai szekértolásért keresztre feszítő, a semmihez nem értést, a dilettantizmust ájtatos, pátosszal teljes párthűséggel kompenzáló Balog Zoltán nyilatkozata?
tulipan
EZ a szürke marha, már megint megszólalt??
Eladott Ország
@justhpeter: Több mint 600 évvel ezelőtt Bocaccio megírta a Decameront, melyben számos kis történet a papok ostobaságáról, telhetetlenségéről, erkölcstelenségéről szól. Eltelt ez a temérdek idő és csak annyi változott, hogy már katolikus és reformata egyházra estek szét, de a képviselőik ugyanolyanok.
szép új világ
Balogh egyházfi félreértett valamit. Nem az gyerekek keresztelését, hanem fogdosását és zaklatását próbálják megakadályozni az Isten hű szolgáinak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél