Józsefvárosnak a jelek szerint minden úgy jó, ahogy eddig mentek a dolgok, nem akarnak változást. Sára Botond, a Fidesz polgármesterjelöltje pillanatok alatt begyűjtötte a szükséges aláírások hétszeresét! Az ellenzékiek a független Győri Péter, a hajléktalanokat segítő Menhely Alapítvány vezetője mögé sorakoztak fel, de a jelek szerint felköthetik a gatyát, ha labdába akarnak rúgni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@durbincs:
.
Kirakatnak EZEK a látnivalók elismerést érdemelnek, de a STADIONERDŐK árnyékában HOL VANNAK a szegény sorsú családok számára a hajlékok, a kis-, és középvállalkozók működéséhez nélkülözhetetlen források.
.
Az éremnek két oldala van:
Egyik oldalán AKI nem csak NÉZ, LÁT is maga körül mély szegénységet, és OLYAN GAZDAGODÁST, amely nem teremt az ALATTVALÓKKÁ silányítottak számára ÉLHETŐBB ORSZÁGOT!
tudode
@durbincs: .
Akkor fejezzük be a szóváltást, ha Ön nem lát üresen kongó STADIONOKAT, amelyeknek a FENNTARTÁSÁRA a kéz kezet mos NAGYVÁLLALKOZÓK, ill. az államháztartásba be nem folyt ADÓFORINTOKBÓL tartják fenn a műfüves pályákkal együtt az un. TAO2-ből!!!
tudode
@durbincs:
.
Nem vagyok hittérítő!
.
Rákopíntott! A II. világháború után a gyermekek is részt vettek a romeltakarításban, az Önnek valahova beragadt KÖVEKET, azaz a romokat nem .. h a z a , hanem a kijelölt helyre cipeltük!
.
Ennyit a KÖVEKRŐL, és arról, hogy az ORSZÁG NORMÁLIS FELÉNEK, köztük számomra "is" legnagyobb KÖZJOGI csalódása a VOLT FIATAL DEMOKRATÁK, mivel rajtuk múlt szinte minden, már ami az irántuk való TISZTELETET ILLETI!..
tudode
@durbincs: .
Ne vicceljen! 83. évesen MEGENGEDHETEM MAGAMNAK, hogy aggódjam azokért, akik ebben a BIZONYTALANSÁGBAN, kilátástalanságban igyekeznek boldogulni!
.
Nem tudok JOBBAT! Azt megtapasztaltam, hogy az alattvalóknak bármely rezsim alatt így, úgy, amúgy igazodni kell!
tudode
@durbincs: .
Nevetni fog, de én még MINDIG önként vállalt társadalmi munkát végzek az elesettek érdekében!!
.
Ön mit tesz azon kívül, hogy cukkolja a hozzászólókat időnként olyan stílusban, hogy keresztrelyvény fejtőnek kell lenni ahhoz, hogy az észjárása érhető legyen!
Sámannus
@tudode: Nem tudod meggyőzni, ez egy gagyi bér kommentelő, a nyelve nem jön ki az orbán seggéből úgy szövegel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.