Állítólag egy komment terelte el annyira a figyelmét, hogy elfelejtette az utat nézni.

Kilenc ember halt meg kedden Ceglédbercelnél, amikor egy romániai munkásokat szállító kisbusz frontálisan ütközött egy homokszállító teherautóval.

Az út csak szerdára virradóra lett ismét teljes szélességében járható a rendőrség közlése szerint.

A romániai sajtóban megjelentek szerint a baleset oka az is lehetett, hogy a sofőr élőben közvetítette az utat a Facebookon. A lapok feltételezik, hogy egy a közvetítéséhez fűzött kommentár olvasása vonta el a figyelmét a szembe jövő teherautóról. A frontális ütközésben a kisbusz valamennyi utasa, kilenc román állampolgár vesztette életét.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
mostani hír, hogy a buszban ült egy házaspár is, akik 7 gyereket hagytak otthon, az elhunyt anya ráadásul terhes volt a nyolcadikkal..
terlasz
Muszáj még vezetés közben is ezzel a kis, embereket meghülyítő kütyüvel játszadozni? Így aztán nem veszi észre, hogy terelt autópálya szakaszon van.
maci0427
Nem kell itt ragozni semmit sem ! Romániai cigányok jöttek haza Szlovéniai idénymunkából, ahol alkalmi munkát végeztek a komló ültetvényeken ! Magyarországon meg jöttek mint az állatok, a 4 -es úton meg nem törődtek az út forgalmával és veszélyességével, a kisbuszt vezető román elkezdett Facebookozni és képeket küldött - videózott - és olvasta a hozzászólásokat és videózta az utat így azt is , hogy jön szembe a teherautó ! Igen így kell gépjárművet vezetni Magyarország egyik legveszélyesebb főútján ! És senki nem szólt rá ! Ez a romániai cigány már okozott Romániába súlyos balesetet amúgy az adatlapja megkereshető ! Gépjárműveztetői tudását és alkalmasságát teljes mértékben kétségbe vonom éppen úgy mint a magyarországon jogosítvánnyl rendelkező sok egyénnek ! Hálát adok annak, hohy ez a nagy teherautó jött csak szembe velük és nem egy 5 személlyel teli magyar család a személyautójával, mert akkor megszámolhatatlan lett volna a sérültek és a halottak száma ! -- És nem az utakat kell hibáztatni -- meg a frontot - időjárást -- hanem az emberek ! Az utak olyanok amilyenek, az emberek meg agresszívek - nagy tudásúak , nem tartatják be a KRESZ. alapvető szabályait sem, na és vannak akinek még jogosítványuk sincs ! Amúgy meg sokkal több ellenőrzés kellene a főutakra, főleg a 4 -es Főútra ahol rengeteg romániai őrült száguldozik..., de ehhez kevés a rendőr
maci0427
@wagabund: -- És ? Ők törődtek velük ?
maci0427
@Equus1: Sajnálom a teherautó vezetőjét, hogy ilyen balesetben kellett részt vennie, remélem, hogy túltudja tenni magát ezen idővel !
wpym
Ezek bodzaszedők voltak...

Ezért kellene csökkenteni a gépjárművek számát. Szerencse, hogy nem egy személyautót tarolt le egy magyar, dolgos családdal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.