Pörög az ukrán nyugdíj- és szavazatbiznisz.   300 ezres nyugdíjt szerezhetnek olyanok, akik nem is Magyarországon... Pörög az ukrán nyugdíj- és szavazatbiznisz. 300 ezres nyugdíjt szerezhetnek olyanok, akik nem is Magyarországon élnek utánament annak, hogy Magyarország keleti határán hogyan működik az úgynevezett nyugdíjmigráció. A riport szerint többen úgy jelentkeznek be Ukrajnából magyar nyugdíjra, hogy nem is itt élnek, csak vesznek egy ingatlant és átutaznak, amikor a nyugdíjat át kell venni. Találtak olyan embert is, aki az ukrajnai átlagosan 20 ezer forintos nyugdíj helyett 300 ezer forintot kap Magyarországon.

Forrás: mindenegyben.com
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ezt a cikket A3-as nagysagura nagyittatnam, es belevernem minden csokott agyu videki es varosi fidesz-fan orrat, hogy olvassa el, es vegye elo az utolso nyugdijfizetesi szelvenyet, es probalja meg osszehasonlitani a 2 osszeget, es ha meg mindig nem erti, hogy at lett baszva, mint a macska a palankon, akkor elkuldeni oket Ukrajnaba, hogy probaljanak meg ott elni, akkor majd nekik is ennyi nyugdijuk lesz, de addig kusti.

Monnyuk ezt egy molinora is kiirnam, - foleg azt az elszamolasi ivet, amin nyugdijat VISSZAMENOLEG fizetnek ki olyanoknak is, akik esetleg magyarul nem is tudnak, es meg a latin betuket sem ismerik, csak a cyrillt...:o(((((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ezt a cikket A3-as nagysagura nagyittatnam, es belevernem minden csokott agyu videki es varosi fidesz-fan orrat, hogy olvassa el, es vegye elo az utolso nyugdijfizetesi szelvenyet, es probalja meg osszehasonlitani a 2 osszeget, es ha meg mindig nem erti, hogy at lett baszva, mint a macska a palankon, akkor elkuldeni oket Ukrajnaba, hogy probaljanak meg ott elni, akkor majd nekik is ennyi nyugdijuk lesz, de addig kusti.

Monnyuk ezt egy molinora is kiirnam, - foleg azt az elszamolasi ivet, amin nyugdijat VISSZAMENOLEG fizetnek ki olyanoknak is, akik esetleg magyarul nem is tudnak, es meg a latin betuket sem ismerik, csak a cyrillt...:o(((((((
nezelodo
Azért csodálom az állampárti szavazókat, hogy nem csapja ki náluk biztosítékot a bűnszövetkezet módjára szervezett szavazat, és nyugdíjturizmus, amikor pontosan ismerik a térségben annak a mozgatórugó vazallusait!
Vajon ha egy földi halandó mezei, (nem fideszes polgár) házába ha bejelentkezik úgy hetven ember, mint az elhíresült nyírségi hullaházba, nem érdeklődik-e nála a NAV a lakáskiadás,vagy az üdültetés adója miatt? Vagy a politikai elkötelezettség törli még az adókötelezettséget is? Ha így van tényleg kifizetődő párthűnek lenni, ahogy a vezetőink felmenői is azok voltak az átkosban, és nagyon beléjül ivódott a módszer.
RonaGyuri
Nem igazán lepődnék meg, ha ezeknek a derék "MAGYAROKNAK" ebből le kellene adniuk az illetékes elvtársaknak. Nekünk meg veszélyben az amcsi vízumunk! =))
A legszebb, hogy mindeközben Őfensége bagázsa más országokat csesztet, hogy bárkit beengednek! =))
emerencia
@karma1: @nezelodo: @RonaGyuri: Nem tudom miért vagytok úgy oda emiatt, hiszen a helyzet jelenlegi állása szerint orbáni mintára alakulhat a kontinensünk "szebb" jövője, sőt akár még világtendencia is lehet belőle...

Régen tisztában van már minden magyar a külhoniakat is beleértve, hogy mit művel a kormány és a hozzá dörgölőző összes potyaleső a hazánkban. Csak annyi a különbség köztünk, hogy vannak akiknek megéri, mások pedig betegesen abban hisznek, hogy ezek a csalások egyszer majd számukra is anyagi hasznot hoznak. A dolgok állását reálisan látók létszáma viszont elhanyagolható. (Elhanyagolható?)

Mi, az ideszületett, egész életünkben itt élő adó és járulékfizetők "boldogan" dolgozunk életünk végéig akár betegen, öregen is Európa egyik legalacsonyabb béreiért, szociális ellátásáért és nyugdíjáért, hogy őfensége hobbijai mellett legyen miből lefizetni idegen országok ellenünk szavazóit. Vegyétek tudomásul, hogy a saját adó és járulékfizetők nagy tömegein való élősködés is egy EU-s "érték"(?) és már érezhetőek a jelei, hogy az orbáni "sikerek" hatására egyes EU-s szövetségeseinknél egyre nagyobb népszerűségnek örvend.
karma1
@emerencia: Tudod jol, hogy pont azert vagyok rettenetesen felhaborodva, mert olyanoktol veszik el a jarulekra valot, mint Te es a Hozzad hasonlo sorsu atlag magyaroktol... A franc usse ki a szemuket, amikor alairjak ezeket a kifizeteseket...:o(((
karma1
@Shikari: Nem koptatom a klavimat azert, hogy elmondjam a velemenyemet neked...Falrahanyt borso lenne ugyis... Akinek alapveto szovegertesi problemai vannak, es sohasem olvasott egyetlen cikket sem az uggyel kapcsolatban, annak annyi ez, mintha az angol koronaekszerek mintajarol meselnek
Kimeld meg az oldalt a baromsagaidtol...
papa.49
@karma1: Hogy képzeled fizetnek érte !!!
papa.49
@Shikari: Akkor örülj neki...
De ki a fene szólt hozzád ??? És ha azt mondom nem is tudod miről beszéltünk a Karmával ???
Más beszélgetésébe csak azok beszélnek bele, akinek hiányos a neveltetésük ...
lusta
@Shikari: Drága sztrovacsek, ugyan mutassa már meg, hol van az itt leírva, hogy mi módon szerezték a magyar állampolgárságot? Ugyanis a magyar nemzetiség nem követelmény a magyar állampolgárság megadásához!
net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=96300016.TVR
Hellcat
@Shikari: Ugass csicskari...vau..vau...hétvégén mehetsz a Ledvay 28 ba a fizudért.
Hellcat
A magyar nettó átlagbér 220 ezek meg úgy veszik fel a 300as nyugdíjat hogy nem is itt élnek...nem is itt költik el...gyakorlatilag kihordjáik a pénzt az országból.
qxy
Na? azt volna valaki tökös gyerek aki tenne is érte vagy ellenem, Nem. akkor meg ??
papa.49
@Shikari: Na akkor figyelj ROSSZUL GONDOLOD ÉRTED ???
Érintve érezted magad mitől ???
Akkor te úgy gondolod bárhol bárkinek a beszélgetésébe beleszólhatsz, nem gondolsz magadról kicsit túl sokat???
Tudod ezt úgy szoktuk kezdeni ,,elnézést, hogy közbeszólok,, ez valahogy kimaradt !!!
Akkor arra kérlek tartsd is be a szokásod, ami neked ,,nem öröm,, !!!
magyarbakancs
@Shikari: Aki nem itt élt ,nem dolgozott itt csak azért kap nyugdíjat mer Orbánra Szavaz!
magyarbakancs
@Shikari: Tudom egy 1963 Szovjet -Magyar egyezmény alapján kapják a nyugdíjat.
akkor még nem gondoltak arra,hogy a dicső Szovjetunió szétesik ,és élelmes Jobb oldali politikusok mindkét oldalról ezt a szerződést ki használják.
magyarbakancs
@Shikari: Neked legális ma itt élő itt ledolgozott 30-40 év nyomorult kis nyugdíjat kapó napi megélhetéssel küszködő nyugdíjasaink meg alázása az ilyen szerződésél?
csak úgy....
@Shikari: tibi-tibi! észre sem veszed ,hogy bugriskodsz? ;)
Nessy
Érdekes, a rendszerváltás óta megszámlálhatatlan törvényt töröltek, módosítottak. Ez valahogy mindig kimarad. Pedig egy tollvonással szüntette meg pártunk és kormányunk a svájci indexálást, aminek következtében lassan az átlag nyugdíj a minimálbér összegére csökken. Legalább is a magyaroknak!
magyarbakancs
@Shikari: "Én nem helyezhetek hatályon kívül egy kétoldalú szerződést!"
Az igaz de az is igaz,hogy te támogatod a komenteidel,és teljes mell szélsőséggel ki is állsz ez mellett.
lusta
@Shikari: Drága sztrovacsek
1. megadtam milyen jogcímen kapják a magyar nyugdíjat,
2. a jogcím mellé milyen trükkökkel szerzik az igazolásokat,
3. az én hírforrásom nem valami szóbeszéd, hanem a családom ungvári tagjai, miután úgy alakultak a határok, hogy ők a Szovjetunió része lettek.
lusta
@Shikari: Cskhogy az egész törvénytelen. Olvassa el a törvényt!
magyarbakancs
@Shikari: " Így is van. A törvényesség pártján állok, mindenféle zendüléssel szemben!"
elvakultságod meg akadályoz a normális bírálatban.
Pártkatona vagy akit fizetnek.
Én evvel befejeztem a veled való diskurzust.
Nagyon szép életet ,és sikert kívánok neked.
Hellcat
@Shikari: Csicskari ha te a törvényesség pártján állnal nem lennél fideszes :D:D:D:D:D:D Vau vau ugass kutya!
1magyar
Beb@szna ha csak egy lakcím elég a nyugdíjhoz!!! Valaki a kormánytól ennek már utánanézhetne és hivatalos közleményt adjon ki vagy az ellenzék bizonyítékkal tegyen már feljelentést!!!
lusta
@Shikari: Drága sztrovacsek, olvassa már el az 5. és a 8. cikket.
Azt látom, hogy írni tud, olvasni és értelmezni is tud?
Macskaszem
@1magyar: A kormány nem fog utánanézni, mert nekik minden pénzt megér az ukrán szavazat. (is.)
1magyar
@Macskaszem: Akkor a jól fizetett ellenzék miért nem szervez országos tüntetést ez ellen?
lusta
@1magyar: Pont erről van szó. A törvénytelenségnek pont az a lényege, hogy az ukrán nyugger kap a z ottani keresete és szolgálati ideje után 20 ezret, míg a magyar hatóságokhoz benyújtott papírjai szerint hirtelenjében neki jár 300 ezer. Ha ezeket a papírokat az ukrán hatóságokhoz nyújtaná be, akkor 1. kiröhögnék, 2. még le is csuknák csalás, közokirat hamisítás miatt.
lusta
@Shikari: Akkor honnan ez a magabiztos kijelentése?
1magyar
@Shikari: Ilyen sokszor felröppent hírt már illene megcáfolni ha nem igaz! Ha meg igaz az nagyon nagy baj.
Macskaszem
@1magyar: A Bajnai kormány letárgyalta az ukránokkal és elkészítette a megszüntetésről a megállapodást, a csúti geci meg berakta a fiók aljára, azóta se vette elő. Kell a szavazat mindenáron.
1magyar
@Shikari: Én is bízom benne, hogy ez nem igaz, mert az nagy bukta lenne.
advocat
Nem ő fizeti. Mi. Mindannyian. De ez kit érdekel. A távoli szabolcsiak meg nem tudnak olvasni. Sem. Bár a többi is hallgat! Mi az oka? Nem a TE pénzed? De lehetne!
nevemnick
Tök egyszerű:
,,Személyi hatály

Az Egyezmény alkalmazásának feltétele magyar, orosz vagy ukrán állampolgárság.

Az egyezmény személyi hatálya a Szerződő Felek azon állampolgáraira, és e SZEMÉLYEK AZON HOZZÁTARTOZÓIRA TERJED KI ÁLLAMPOLGÁRSÁGUKTÓL FÜGGETLENÜL, AKIK:

- egyik vagy másik, illetve MUNKAVISZONYBAN FOGLALKOZTATOTTKÉNT, fegyveres testületek tagjaként, mezőgazdasági vagy kisipari szövetkezet tagjaként vagy kisiparosként (egyéni/társas vállalkozóként) szolgálati vagy ezzel egy tekintet alá eső BIZTOSÍTÁSI IDŐT SZEREZTEK, ÉS
- lakóhelyük egyik vagy másik Szerződő Fél területén van.

Ezt nem tartják be, Bajnaiék is ezt hozták fel anno...
1magyar
@nevemnick: Ha szolgálati időt szereztek itt akkor meg arra az időszakra jár nekik. Aki Németországban dolgozott meg itthon is az is mindkét helyről kap nyugdíjat.
csak úgy....
@Shikari: "@lusta: Azt nem mondanám. Frissen végzett, gyakorlattal nem rendelkező, de okos fiatalokkal! A tapasztalat tényleg hiányzik belőlük! "
zseniális vagy tibi! ;) itt vered évek óta,a nap 24 órájában a micsodád és próbálsz dolgokba bele ugatni ...
1magyar
@Shikari: Akkor úgy járt. Ha van szolgálati idő bármely országban onnan jár a nyugdíj. Punktum.
csak úgy....
@Shikari: ...1magyar másról beszélt te észlény!
papa.49
@Shikari: Eddig finom voltam veled nem panaszkodhatsz de akkor változtatok, ha valakivel beszélgetek, és beleszólsz ,, NEM TELEFON NE SZÓLJ BELE ,, érted, igen ,,kiabálok mert, ehhez nekem is jogom van !!!
Csizmás Kond
...karmának ismét leosztottak valamit sorosék...
Commenter
@karma1: bármekkorára is nagyítanád a fidesz-fan-ek úgysem hinnék el...pedig az itthoni szavazók csak egy 12.000 ft-os egyszeri fűtésszámla jóváírást kaptak...a választás többek között ilyen szavazatokkal lett megvéve,a magyar adófizetők pénzéből, akiknek zöme a Fidesz ellen szavazott.
grincss
@Csizmás Kond: Kár, h te nem ültél a kisbuszban Ceglédbercelnél!
Bolond nyustyu! :-)
csak úgy....
@Csizmás Kond: ...csak nem gondolod,hogy a soros gyuresz ütödött? ;)... löki belétek a fidesz fölöslegesen a sok pízt,oszt még gondókozásra sem bírnak serkenteni vele?
csak úgy....
@grincss: genya vagyol!..., vannak dógok amikkel nem szabad szórakozni...
Veleda
A dolog pikantériája, hogy egyedül csak Ukrajnában élvezik ezt a lehetőséget. Élnek Szlovákiában és Ausztriában is magyarok ők nem jelentkeztek az apanázsért! Vajon miért nem?
Trianonra hivatkozva, a környező országokban mindenhol élnek kettős állampolgárságu magyarok, de ekkora mértékben nem tolonganak a potya pénzért.Ez a rendelet 1963-ban íródott, és az egyezmény a CCCP-vel köttetett meg. Ami ugye már nem létezik, Ukrajna nem tagja már, önálló ország lett. Akkor mi alapján megy kifele a rengeteg pénz? A 300 ezres nyugdíj megfelel egy magyar vállalat igazgató nyugdíj összegének. Vagy ezek mind orvosok és atom kutató mérnökök voltak???
Veleda
@1magyar: 16.10 Aranyom: de nincs szolgálati ideje!!! ezt értsed már meg. 300 ezerért milyen munkakörben és hol dolgozott???Hamis papír gyártásra egy egész biznisz működik, nem világos,?
grincss
@csak úgy...: Miért is?
Ha valaki ennyire hülye, mást nem érdemel!
(a sofőrre gondolok, "Kond" is ugyanolyan bolond nu stiu!)
Csizmás Kond
@grincss: ...anyukád ült benne...ezért maradtál árván...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...dehogy gondolom, sőt nála rafináltabb gazember ritkaság...
csak úgy....
@Shikari: Shikari
@lusta: Ne haragudj, de most nem állok neki jogot értelmezni! ... :) aranyos azért ez a gyerek ;)..nem ér rá... :))))
grincss
@Csizmás Kond: Nem vagyok árva, de a te rosszillatú kéjhölgy édes anyádat!
lusta
@1magyar: Drága sztrovacsek, a német nyugdíjat kapja itt, az ukrajnai meg a magyar 300 ezret, nem az ukrán 20-t.
csak úgy....
@grincss: marha unalmas lenne az élet idióták nélkül ;) lásd,- az azt hiszi mindet tud szöröslábú barátununk,a kond ...
most képzeld el a "propellert" 1/2 nótások nélkül... ;)
lusta
@csak úgy...: Speciel én el tudom képzelni, de a bölcs grinch barátom is. Szerintem.
csak úgy....
@lusta: Ezt még egyszer és szótagolva ... ;) ha nem vagy rest! :)))) csak a gyöngébbek kedvire mert ezt én sem értem...,ill.értem de fogadok,hogy ö nem... ;)
Csizmás Kond
@grincss: ...lehet nem vagy árva de balfasznak balfasz vagy.
tudode
Na az ilyen .. h í r e k .. láttán nyílik ki a az érintetteknek a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN fecnikkel a zsebükben, hogy HOZTAM IS MEG NEM IS-t játszanak az ország .. e g y i k ... legkiszolgáltatottabb rétegével.
.
A Hírtv CÉLPONT c. műsora szerint "is", és tapasztalatom szerint is, kizárólag VOKSSZERZÉS céljából olyan feltételeket szabtak amelynek talán egy-két OTTHONÁPOLÁST végző nyugdíjas sem .. k é p e SS ... megfelelni!!!

-------CÉLPONT - Törvény mindenek felett
www.youtube.com/watch?v=3-4T5_B5dKc
2018.05.18-i Célpont:

"""Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó. De mi van akkor, ha politikus ígér valamit? Hát, úgy teljesül, ahogy.
.
"""Hiába ígért a kormány havi plusz 50 ezres támogatást a nyugdíjas otthon ápolóknak. Olyan szigorú törvényt alkottak, hogy csoda, hogy egyáltalán megfelelt neki valaki.
.
A gyereküket otthon ápoló szülők szerint diszkriminálták őket. Vagyis: a kormány semmibe veszi azt a napi három műszakos kimerítő, lélekgyilkos munkát, amit ők csinálnak. És, hogy hogyan lehet megélni az 58 ezer forint ápolási segélyből?""
.
BENNSZÜLÖTTKÉNT elképzelhetetlen, hogy a GAZDI vokszerzés céljából szemet huny AFELETT, hogy, nem elég, hogy félresikerült, pályatévesztett FOCISTAKÉNT száz milliárdokat költ üresen tátongó betonteknőkre, de 2019-től 2012-től elhalasztva a KOLDUSBOTTAL élő szegények igénybe vehetik a SZOCIÁLIS TEMETÉST, amikor az unoka SAJÁT KEZÉVEL, EREJÉVEL eltemetheti a kódis nagymamát::
.
-----Készen vár a pesti szegénytemető, de hiába
index.hu/belfold/2016/06/03/szocialis_temetes_szegeny_temeto_3_evig_nem_lesz_meg_onallo_sirasas/
.
"""Újabb 3 évvel készül elhalasztani a parlament a saját kezű sírásásról elhíresült új temetkezési forma, a szociális temetés bevezetését. Miközben évek óta tologatják egyre távolabb az indulás időpontját, a budapesti Új köztemetőben már előkészítették a két parcellát, ahová a legszegényebbeket lehetne majd temetni. Elköltöttek rá 179 millió forintot, és kiástak nagyjából 2000...
tudode
@tudode: .
,
Kieg. a "bicska" szó kimaradt a hozzászólásom BEVEZETÉSÉBŐL:
.
Na az ilyen .. h í r e k .. láttán nyílik ki a NEM LÉTEZŐ BICSKA az érintetteknek a lajbliájában, hogy ezek a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN fecnikkel a zsebükben, hogy HOZTAM IS MEG NEM IS-t játszanak az ország .. e g y i k ... legkiszolgáltatottabb rétegével.
nevemnick
@1magyar, (16:03) az a probléma, hogy az ukrán ,,nyuggerek" 90%-a hamis papírokkal, ük-ük magyar nagypapa, nagymama, valamint a munkahelyéről vezérigazgatói fizetést igazoló dokumentumokkal jelenik meg a fitymaszos okmányirodában állampolgárságért és nyugdíjért.

@bodzagyűjtő vállalkozónak: (16:04) látom, hogy elvirágzott a bodza, de az eszed annyi maradt mint volt, (0) és az értelmezés is nagyon nehezen megy, ezért inkább ne ugass bele a nagyok dolgába.
csak úgy....
@Csizmás Kond: jó fej lehetsz,ha csak úgy látatlanból valakiröl meg tudsz állapítani dolgokat...1-2 mondat után ;)
tudode
Na, a "nagylelkű" magyar állam által KIVÉTELEZETT ukrán nyuggerek HA ELJÖN AZ IDEJÜK, nem kell igénybe venniük a POLITIKAI KALANDOR "jóindulatú" földi eltakarítását, amúgy SZOCIÁLIS MÓDON:
.
------ Kiástuk az Index sírját
index.indavideo.hu/video/sirasas
.
Ugyan BIANKÓ CSEKKEL ülnek EZEK a trónjukra, de 2019-től már EGY PROGRAMJUK van, hogy milyen módon kell eltakarítani a kódisokat!
csak úgy....
@verőce21: na ne baxx ...és akkor mit köll csinálni ?
csak úgy....
@verőce21: föl sem tünt senkinek,hogy egy 1968 törvény alapján tosszák a lét a magyar nyugdij alapból az ukránokba?
karma1
@qxy: Gyurcsany Ferenc a miniszterelnoksege alatt elovette ezt a torvenyt is, mert mar akkor igazsagtalannak tartotta tobb okbol is. (Amiket valamelyik kommentelotarsunk fentebb mar emlitett: a CCCP -vel volt megkotve ez a torveny, az pedig jogutod nelkul szunt meg, es Ukrajna is kivalt meg a FA'Kbol is. Gyakorlatilag az egyik szerzodo fel mar nem letezik. Ezt az anomaliat Gyurcsany 2008-ban nagyon fontosnak tartotta revidealni - tette ezt azert, mert akkor a vilagban recesszio volt es Gyurcsany meg akart fogni minden fillert ami jogtalanul ment ki az orszagbol. Bajnai szart erre, - o csak riadtan fogta a gyeplot egy evig, gyakorlatilag semmi mast nem csinalt -, aztan orban pont leszarta ezt a kerdest, hiszen ez szocialis kerdes is lett volna, es mint tudjuk, a hos vezir sem uzlettel, sem nougyekkel, plane szocialis kerdesekkel (amik csak vinnek tole a penzt a szegeny civilek fele) nem foglalkozik,.
Aztan kozben rajott, hogy igy lehet vasarolni kulfoldi szavazatokat, hat dedelgeti tovabb ezt a penzkidobasi format.
karma1
@Macskaszem: Nem Bajnai vo't, hanem Gyurcsany kezdte el targyalni, 2008-ban. De teljesen mindegy, orbanon kivul mindenkinek csipte a szemet a jogtalansag...
karma1
@1magyar: 16.03-ra: De egy pillanatot sem dolgoztak Magyarorszagon, magyarul sem tudnak, hanem az erre epult bizniszbol jutottak a megfelelo HAMIS papirokhoz.
Persze, HA dolgozott volna, akkor jogos lenne a nyugdij. Azt azert te is tudod, hogy a nyugdij nem egyezik meg me'g a legalacsonyabb munkaberrel sem , amit az elmult idoben kaptal, hanem annak X %-a csupan a nyugdij.
Szerinted hany forintot kellett volna ahhoz keresniuk, hogy mondjuk a fizetesuk 65 %-a egyenlo legyen 300 000 forinttal? Plane az elmult idoszakban? Amikor en 2000-ben elhagytam Magyarorszagot, a tizezres nagysagrendu fizetesek voltak divatban - tudom, azota ez egy nagysagrenddel emelkedett -, de ami alapjan ezek a gennyek 300 ezret vesznek fel, az a penzkereset eleve nem letezhetett a MULTBAN! Ehhez a nagysagu nyugdijhoz minimum 500 ezer forintot kellett volna keresni MINDEN mostani ukran nyugdijasnak! Csak egy kicsit hasznald a jozan paraszti eszedet,, mert pl. 2006-ban ennyi lett volna Gyurcsany havi fizetese, HA felvette volna - de nem vette fel sem o, sem Bajnai Gordon. Hol kerestek ezek a csalok Magyarorszagon egy miniszterelnoki fizetesre valo penzosszeget 10-20-30 evvel ezelott???
papa.49
@Shikari: Kitört belőled a kultúra hiánya, vagy csak az igazi valódat adod ???
Te csak egy ilyen fütyisz vagy, kilátsz egyáltalán a csutigörény valagából ???
papa.49
@Shikari: Talán beiratkozhatnál egy tánc, és illemtan tanfolyamra, gondolom előnyödre válna, ha végig csinálnád ))))))
Egyébként nem vagyok ideges, rajtad meg csak RÖHÖGÖK, azt hiszem te szorulsz rá a ,,hangyaszedésre,, ))))))))))))))))))))
papa.49
@Shikari: Engem egy ilyen ember miatt mint te vagy hát ezen csak kacagni lehet kac.kac. kac. )))))
verőce21
@karma1: (23:15) Értem én, hogy Orbán lejáratása és Gyurcsány fényezése lenne itt a célod.
De Kádár, és Ferenc testvér között azért volt itt még néhány miniszterelnök, aki szintén nem tekintette sarkos kérdésnek az ukránok kedvezményének megvonását. (ami az oroszoknak is fennáll). Itt van pl. mindjárt Antall József, aki egyenesen 15 millió magyar minielnökének tartotta magát! Melyik ujját harapja meg? De fel sem merült még egy sor miniszterelnöknél ilyen pitiáner gondolat.
Négy év előtt még senki nem ismerte ezt a kérdést a titokzatos perzsavásáron. Mert teljesen jelentéktelen, műveletlen, egyéniség és tudás nélküli miniszterelnökök sora váltotta egymást. A demokrácia, amelynek a népakaratot kellene kifejezni, politikai vigécek, pénzes maffiák, ügynökölő alkuszok vásári piaca lett. A mostani választás is jól mutatta ezt.

Igazi Államférfi, akinek szemléleti távlata, megbízható ítélőképessége, és áldozatkész egyénisége lenne, bizonyosan van Orbánon kívül is az országban, de nem jut, vagy nem akar szerephez jutni, mert a maffia átharapja a torkát. Az elmúlt huszonnyolc évben vigécek, jelentéktelen akarnokok követték egymást, akik csak az ország kirablását segítették elő. A belső helyzet sivárrá vált, ahol eddig az embereket még a választások sem érdekelték, az emberek hitét a korrupt politikai vezetések, a pazarlás, a tisztességtelenség megrendítette.

Igazi politikai célja Orbánnak is csak a '15-ös muszlim csordák illegális beözönlése óta van, a gazdasági bevándorlás ellenzésével kivívta az európai népek csodálatát és elismerését, ezzel Európa vezető politikusai közé emelkedik.
Nem fog ilyen kisstílű - amúgy is reménytelen - politikai zsákutcába keveredni, mint néhány ezer ukrán nyugdíjas illetményének megvonása.
Aki Én
@Shikari a propeller bohóca: Te félelmetesen buta vagy ember. Ha komolyan gondolod amiket itt összehordasz, akkor te vagy az igazi magyarellenes áruló, társadalmunk hangos ellensége.
kereső
@verőce21: húúúúúú,mekkora nyelved van kishenceg!
Gauntlet
Aki megszavazta ezt a társulatot még négy évre...
AZ FIZESSEN!
karma1
@Gauntlet: Sajnos, nem lehet kiszemelgetni, hogy ki hogy szavazott, es most mennyire viseli a szavazata kovetkezmenyeit.
1magyar
@verőce21: tegnap 18.48-ra: Ha szolgálati idő nélkül fizet ki a nyugdijbiztositó valakiknek nyugdíjat akkor fel kell őket jelenteni.
Egyébként is az egyezmény már megszűnt a Szovjetunió felbomlásával. Nem hiszem, hogy ez jogilag miért nem egyértelmű.
Ha meg dolgoztak itt akkor jár nekik.
A magyar nyugdíjasok egyesületének kellene feljelenteni ha nincs szolgálati idejük!
Nálunk meg ha egy nap is hiányzik nincs nyugdij kifizetés - hihetetlen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.