A politikai kekeckedés után most a YouTube csapott le Schmidt Máriáékra. Sehogy sem sikerül közvetíteni a magyar kormány egyik külpolitikai kulcsprojektje, a V4-elnökség égisze alatt tartott Steve Bannon-előadásáról. Ugyanis miután hétfőn elutasították a Guardian tudósítójának akkreditációját, kedden a legtöbb magyar lap regisztrációját, szerdán a konferencia egyetlen valóban érdekes figurája, Steve Bannon,

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ők is folytatják

persze az sem zárható ki, hogy azt akarták, hogy csak egy olvasat legyen

Azt követően, hogy hétfőn elutasították a Guardian tudósítójának akkreditációját, kedden még egy sor magyar lap regisztrációját is elutasították a tegnapi Steve Bannon előadásról, a Kancsi-mancsi „Európa Jövője” banzáján. Bár a rendezvény honlapján beágyazott YouTube-stream egész nap kifogástalanul működött az előadás alatt kilőtték.
Aminek külön pikantériát adott, hogy a Guardiannek dolgozó Shaun Walker-nek küldött elutasításban azt írták, hogy „Az előadások nyomon követésére így is lehetősége lesz, mivel honlapunkon élőben közvetítjük a konferencián elhangzottakat.”
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs az utolsó mondat lemaradt: Bannon előadásáról beszámolt a derék M1; megvágva és úgy, hogy az eredeti hang nem hallatszott! =))
RonaGyuri
újabb fejlemény:
Bár lehet, hogy csak kifogás,

de ha igaz akkor van benne valami jelképes is

Mint ismert Kancsi-mancsi és a Századvég által rittyentett Európa Jövője című paláveren nem csak „a kormánybarát sajtón kívül senkit sem engedtek be”, de a délutáni „ Steve Bannon” előadás idejére a beígért „az előadások nyomon követésére így is lehetősége lesz, mivel honlapunkon élőben közvetítjük a konferencián elhangzottakat” lehetőséget is kikapcsolták.
Állítólag maga a Youtube tiltotta le a dolgot. S most fijje Wazze: „az engedély nélkül felhasznált zenék miatt”!
Mint tudjuk a Terror-lady a történelem-hamisítás mellett (és persze azzal összhangban) az engedély nélküli felhasználás disciplinájában is bajnok! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.