A jobb elnevezés megvédheti Orbán rendszerét, még ha kapcsolata a kereszténydemokráciával kétséges is – vélte a Heti Válasznak adott interjújában az Andrássy Egyetem professzora.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Neki gond, de nekünk ez a rögvalóság

Egy fontos mondat a német nyelvű Andrássy Egyetem politológus tanszékvezetője. Hendrik Hansen professzor ától

Persze több fontos és kifejezetten helytálló dolgot is mondott a Heti Válasznak adott interjújában. Kezdve attól, hogy „Orbán és a kereszténydemokrácia viszonyára tekintve kifejezetten kétkedő vagyok”, vagy hogy „Orbán az illiberális demokráciával az Európai Néppártban is erős ellenállást váltott ki; Az átlag CDU-politikusnak viszont elég, ha a szavak szintjén rendben van minden. Ha azt hallja, kereszténydemokrácia, megnyugszik.”.
Azonban a számunkra legfontosabb gondolta az volt, hogy „Nem tudom, Orbán vagy Szijártó Péter komolyan gondolják-e, hogy Merkelt vagy Junckert Soros György irányítja, de hogy kimondanak ilyeneket, az önmagában is gond”
CsipkeRózsa
Az Andrássy egyetemet Orbán avatta fel 2001-ben. Bejutott a parlamentbe a német kisebbség egy képviselője, aki a kormányt fogja támogatni, akkor mégis Orbánnak mi a problémája velük?

Lehet, hogy bebiztosítja magának a következő ellenséget?
Eladott Ország
“Ha Európa megadja magát a szellemi erőszaknak, akkor előbb vagy utóbb, fizikai erőszak áldozatává válik.” Ezt nem én mondtam, hanem Kövér László házelnök, bajusz tulajdonos és a magyarok szaporodásáért, valamint a fehér rassz apokaliptikus kipusztulásáért aggódó reménybeli nagypapa és politikus mondta az Andrássy Gyula Budapesti Német Nyelvű Egyetemen rendezett magyar-bajor fórumon. Kivételesen igazat adok neki, mindössze egy apró korrekciót tennék a mondatban, hogy valóban igaz is legyen. Ha Magyarország megadja magát a szellemi erőszaknak, akkor előbb vagy utóbb, fizikai erőszak áldozatává válik. Így már stimmel. A magyar lakosságot naponta igyekeznek szellemi erőszakkal befolyásolni. Szellemi erőszak a tények elhallgatása, elferdítése, erőszak a hazugságok terjesztés, a rémhírkeltés, az indulatok szítása, a gyűlöletkeltés.
Commenter
@CsipkeRózsa: De be ám. Fidesz-Egyetemnek ott van a Károli és a Navracsics féle csicskaképző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.