2022-ben nem Orbán Viktor lesz Magyarország miniszterelnöke. Nem a ma ismert ellenzéki pártok, és nem is egy ma még ismeretlen erő taszítják majd le a trónról – Orbánt az övéi fosztják meg hatalomtól. Azok, akik idővel felismerik, hogy a vezér meggyengült, már nem ura a saját akaratának, szellemi képességei fogytán, fizikai bajai egyre nyilvánvalóbbak, olyannyira, hogy már nagy nehézségek árán sem lehet titkolni az emberek elől.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a zemberek a birka hívek ilyennek szeretik, mert hasonlít rájuk lásd az itteni fityesz különítményeseket:@Csizmás Kond: @durbincs: @Shikari:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
A Kanadai Magyar Hírlapban megjelent Föld S. Péter humorista írásával csak egy baj van. Az, hogy a saját legtitkosabb vágyait kész tényként adja elő.
Az viszont elképzelhető, hogy O.V 2022-re megalakítja a saját ellenzékét. Csak úgy, a rend kedvéért. Mert egy demokráciában kell az ellenzék.
JAJMÁR
Jósokból van bőven.
Hogy mi lesz 4 év múlva? Ha ez a tendencia folytatódik, "ember embernek farkasa" lesz.
(Csak remélem, hogy a sok ostobák fölfalják egymást addigra), mert különben úgy játszadozik velük azorbán, ahogy kedve tartja!

Hogy mire alapozom? Hát a fenti hszokra! Kezd nagyon alpári és buta lenni a propi, ennél a cikknél kb. 2 normális hsz. van. Hogy ki a birka? Hát aki nem tud egy intelligens mondatot összerakni, csak a személyeskedésre telik neki!

Basszuskulcs, hát mi döntsük el, hogy milyen legyen a "mi országunk, és kivel akarunk együtt élni, ne kanadai újságírók jósolgassanak... Mit akartok? barmokkal akartok élni? tolvajokkal? Töketlenekkel? Hazugokkal? Sértődött bukottakkal?
Vagy felemeli végre a fejét a magyar ember, és azt mondja, hogy NEM! bármelyik oldalra is rakja magát, a hazug, a bukott, a tolvaj, az öntelt, a harácsoló, a tehetségtelen élősködő, csúszómászó az, ami! és NEM KELL a közéletbe. (Máshol se hiányzik. memhogy a piedesztálon terpeszkedjen)! Nem 4 év múlva, mától NEM KELL! Se politikus, se politológus, se elemző, se újságíró. Mert nem oda való!
RonaGyuri
@Csizmás Kond: mond kispajtás te tudod, hogy mi az az érdem??? Hát nálad úgy tűnik legfeljebb Orbán alfelének a lefetyelése, nos az nálam tényleg nincs! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...Gyuri, te úgy látszik nem tudod Orbánt kikerülni...erről ennyit.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: nekem nem kell kikerülnöm! =))
Desischado
Remélem, és imádkozom érte, hogy bukjon a fidesz és orbán!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.