Magyarországnak van jövője. S ez a jövő a gyermekekben van – ezzel a címmel jelent meg újabb bejegyzés Orbán Viktor Facebook-oldalán.

Orbán: "Magyarországnak van jövője. S ez a jövő a gyermekekben van"

A kormányfő a Komárom-Esztergom megyei Dadon köszönte meg a választók támogatását csütörtökön.

Az Orbán Viktor Facebook-oldalán feltöltött videón az látható, hogy a miniszterelnök labdákat és kapukat vitt abba az óvodába, ahol a kampányban is járt, és a gyermekeknek adta.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Orbán az ajándékokat sem a saját pénzéből szokta vásárolni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Orbán az ajándékokat sem a saját pénzéből szokta vásárolni.
Borsodi
Aki Magyarországon gyereket vállal az hős Magyar vagy folyton szülő cigány.Ez a jövő kép.helyesen.
papa.49
@CsipkeRózsa: Semmit ,,nem vásárol a saját pénzéből,, mert a csicskája szokott fizetni leginkább semmit !!!
papa.49
Csak nem ,,janicsár képzőt,, akar indítani ez a barom ???
JAJMÁR
Hihetetlen mekkora elme, micsoda eredeti gondolat - ahogy sekélyesen ontja a közhelyeket!
Viszket a tenyerem.
papa.49
@JAJMÁR: Ez kell a budifülkeforradalmárainak ezt még megértik NEHEZEN )))))))))))))))))))))
JAJMÁR
@papa.49: Igen, Nehezen, de büszkén :))))))))
tudode
Ez a .. s z a p o r í t ó ,, szóvirággal akkor kellett "volna" ott nyakon felül óhajtozni, annak tükrében, v. miljében, annak tükrében, hogy az ,, ó c s a i ,, lakótelep ALAPTÖRVÉNYES, v ALAP SZABÁLYOS zsebpénzzé vált "koltséggel" 80 lakás 2,4 milliárdba került az ORSZÁGNAK!
.
Oszt' na nem az ORSZÁG AKARATÁVAL közel 500 milliárd betonteknő helyett, legalább a felét LAKÁSÉPÍTÉSBE .fektette volna be, akkor talán jobban SZAPORODNA a nép + az ÉHBÉR HELYETT, legalább TISZTES SZEGÉNYSÉGBEN tarthatná az ALLATTVALÓVÁ SILÁNYÍTOTT gyermekcsinálókat a 1998-ban BEDÖGLÖTT .. o t t h o n t á m o g a t á s a, és a kevesek számára elérhető "CSOK"-ja helyett!!!
mackoka46
A j9vő a mi kezünkben van. A gyermekeink úgyszintén üres v@loguak lesznek, köszönhetően ennek a feslett erkölcsű szégyentelen botrány országnak. Tehát a nyomor a jövőre nézve is garantált.
kissé felnőttem
igeragozás ugye? Magyarországnak lenne jövője ha...
nem Londonban születnének? többen, Viktor ők már tesznek rád mert másképp gondolkodnak, rólad meg irnak majd a tankönyvekben, sok pozitivum azért ott sem lesz.Rajtunk meg már mit sem segít.
balos
Ezekhez képest a ratkó egy abortusz támogató volt!Kíváncsi leszek,mikor kezdik meg a nők mesterséges megtermékenyítésének a törvényét meghozni?Azért az sem ártana,ha ők járnának előbb jó példával és bevállalnának legalább két császáros szűlést!
nevemnick
Milyen jövőről álmodsz fószerkám?
Mert a felnövő, és születendő gyermekeknek az általad megálmodott diktatúrában nincs jövője b+!
Undorító...
Sámannus
Akkor méhszarost baszogasd akit kitömtél, ne az országot
Dr.Doktorovics trinitron dr.
A 2015 és 2016-os statisztika szerint 4-4 ezer magyar született brit földön, ami azt jelenti, egy év alatt háromezer magyar született odakinn., 2017 - Ben már 7000.Nekik lehet,hogy lesz jövőjük.
Eladott Ország
Annyi magyar fiatal hagyta el Magyarországot, hogy már minden 6. magyar gyerek külföldön születik. Pont annyira kampányfogás a családbarátság, mint minden más, a rezsicsökkentéstől a keresztény értékekig. Tartalmatlan, üres lózung. De nagyon jól hangzik, a Fidesz szavazóbázisa pedig már régen túl van a családalapításon, de még a munkaerőpiaci anomáliákon is. Ezért boldogan elhiszik, hiszen nem találkoznak a valósággal. Most jött ki a friss adat a KSH-tól. Miután kicsi a valószínűsége, hogy a propagandamédiában felbukkanjon, ide teszem. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/stat.jpg
A család nem ott kezdődik, ahol a gyermek születik és nem ott végződik, ahol a gyermek eléri a nagykorúságot. A család – ahogy az emberi élet is – születéstől halálig tart. Normális egészségügy és oktatás, kiszámítható és fejlődő gazdaság és főleg a lehetőség hiányzik. A lehetőség, hogy ne azon múljon egy ember, vagy egy család jelene és jövője, hogy hová születik, milyen párt tagja, ki a szomszédja. Mert jelenleg ebben az országban nem úgy általában családbarát a kormány, hanem nevesítve az Orbán, Lázár, Mészáros, Matolcsy családok barátja. A többi le van ejtve, ők örüljenek az ingyenesnek hazudott tankönyveknek és a többé-kevésbé ehetetlen menzakajának.
Commenter
Saját maguk klónozását mikor kezdik el?
Commenter
Mi az hogy Thank you Dad, azaz köszönöm apa? Mindannyiunk apja is lett Orbán apánk?! Vérlázító egyed az aki ezeket az amúgy is bicskanyitogató videókat feliratozza!
magyarbakancs
Melyik gyerekben a cigányban mert a szaporodik a CSOK-ért.?
És a jövő záloga.
Veszek meg ha kiváltom.
advocat
Csak a gyermekek egy része már migráncs! És kinn fognak maradni!
bencemacska
De csak akkor van a gyermekekben a jövő, ha nem ő nemzi őket!!!
Commenter
@bencemacska: "Magyarországnak van jövője. S ez a jövő a gyermekekben van". Hát még jó, hogy nem Orbánban vele, benne nincs jövő...szóval ha ő agymossa őket, akkor a gyerekeknek is annyi.
Sámannus
Baszki te köcsög Tornaszentandrásra menj el! Ide felesleges.
Ahonnan mindent elhord mindenki ott verjed a nyálad szarházikám.
A köcsög embereiddel megszavaztattad magad, akkor menj oda, és ígérd meg, hogy kihúzod őket is a szarból mert ha nem, akkor egy kupcihér vagy csak.
Eladott Ország
Ennek az országnak van jövője a csúti kancigány és bűnöző, tolvaj bandája nélkül.
nevemnick
Kérdésem:

Miként akar ez a magát kereszténydemokratának aposztrofáló nemzethy madzsar ,,szaporulatot", amikor a világ legnagyobb homokosával védeti tetteit és a hatalmát?

Nevetséges.
Sámannus
@nevemnick: Majd megtudod, ha kézen fogva mennek az utcán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.