Az LMP-ben már a választás előtt etikai vizsgálat indult Hadházy Ákos ellen, mert a párt döntéshozói testületeinek határozatai ellenére egyeztetett az MSZP-vel. Az LMP közben fegyelmit indított azon képviselőjelöltek ellen is, akik áprilisban visszaléptek más ellenzéki párt jelöltje javára, rövidesen az ő ügyükben is döntés várható.

(Forrás: hvg.hu, Mirabilis által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Még mindig az ügyvád kormányoz , röhej ))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Mirabilis: Már megtette amit kértek tőle, most üldögél a langy meleg hodályban 4 évig jó pénzért !!!
kereső
@Mirabilis: tegnap22:02",Az lmp az árulója a baloldalnak. "-az lmp soha nem volt baloldali,és igy nem lehet annak árulója.Az lmp mindig is olyan mdf!-es zöld volt/van-annak meg éretlen.
Ezek is megvesztek,kicsinálják az egyetlen értelmes vezetőjüket,aki ráadásul még megszólalni is tud.Na de majd jön ungár péterke-és a haza fényre derül.
papa.49
@kereső: Aztán betagozódnak a fütyiszbe !!!
Eladott Ország
Az LMP egy ócska, fidesz-szatelit-párt, akik a kopogtatócédula-ügyért örökké hálásak lesznek a nagytestvérnek, úgy tűnik. Hadházy Ákossal egy korszak tűnik majd el az ellenzéki oldalon, a "becsület" korszaka, aminek nagyjából az egyetlen hiteles képviselője volt. Szegény, naív ember...elhitte, hogy lehet más a politika, hát az pont nem!
Mirabilis
@kereső: Bocs, ellenzék. De fidesz ellenesnek kéne lennie, de nem. Ki az egyetlen értelmes vezetőjük?
lmp hiteltelen ellenzéki párt. Egy ungár péter,aki a vérfideszes schmidt mária fia, ne már orbán ellenes legyen. Anyutól függ, cégtársak. Nem is értem miért vette fel tagjai közé az lmp, sőt elnökségi tag.
Ja, dehogynem értem: Botkának volt/van igaza: az egész ellenzéket behálózzák a fidesz beépített emberei. És ehhez partner volt az lmp-ben az egyetlen értelmes vezetőjük? Meg schiffer is?
kereső
@Mirabilis: Ha emlékszel még Béla333-ra,sokat vitáztam vele, én kezdettől azt állitottam ,hogy az lmp az ellenzék,ellenzéke-hiszen Schiffer a Gyurcsány kormány ellenzékeként alapitotta a pártot,a fidesz szövetségeseként.Ugyanúgy "őfenségeellenzéke",mint a jobbik.Kell a látszathoz-és feladat lett volna az mszp szavazóit elszipkázni/begyüjteni.A jobbiknak ez összejött kb.200.000 fővel- a többi a volt miép,és kiábrándult fidesz.
Hogy Hadházy miért van még az lmp-ben?Nem tudni.Jobb helye lenne a párbeszédben Karácsonyéknál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2019. March 23., 11:35
Szeméremcsontját fájlalja Messi
Szórakozás - 2019. March 23., 10:42
Bochkor nemsokára újra rádiózhat
Sport - 2019. March 23., 09:46
Fucsovics nem jutott a 32 közé Miamiban