Az LMP-ben már a választás előtt etikai vizsgálat indult Hadházy Ákos ellen, mert a párt döntéshozói testületeinek határozatai ellenére egyeztetett az MSZP-vel. Az LMP közben fegyelmit indított azon képviselőjelöltek ellen is, akik áprilisban visszaléptek más ellenzéki párt jelöltje javára, rövidesen az ő ügyükben is döntés várható.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Még mindig az ügyvád kormányoz , röhej ))))))))))))
papa.49
Még mindig az ügyvád kormányoz , röhej ))))))))))))
papa.49
@Mirabilis: Már megtette amit kértek tőle, most üldögél a langy meleg hodályban 4 évig jó pénzért !!!
kereső
@Mirabilis: tegnap22:02",Az lmp az árulója a baloldalnak. "-az lmp soha nem volt baloldali,és igy nem lehet annak árulója.Az lmp mindig is olyan mdf!-es zöld volt/van-annak meg éretlen.
Ezek is megvesztek,kicsinálják az egyetlen értelmes vezetőjüket,aki ráadásul még megszólalni is tud.Na de majd jön ungár péterke-és a haza fényre derül.
papa.49
@kereső: Aztán betagozódnak a fütyiszbe !!!
Eladott Ország
Az LMP egy ócska, fidesz-szatelit-párt, akik a kopogtatócédula-ügyért örökké hálásak lesznek a nagytestvérnek, úgy tűnik. Hadházy Ákossal egy korszak tűnik majd el az ellenzéki oldalon, a "becsület" korszaka, aminek nagyjából az egyetlen hiteles képviselője volt. Szegény, naív ember...elhitte, hogy lehet más a politika, hát az pont nem!
kereső
@Mirabilis: Ha emlékszel még Béla333-ra,sokat vitáztam vele, én kezdettől azt állitottam ,hogy az lmp az ellenzék,ellenzéke-hiszen Schiffer a Gyurcsány kormány ellenzékeként alapitotta a pártot,a fidesz szövetségeseként.Ugyanúgy "őfenségeellenzéke",mint a jobbik.Kell a látszathoz-és feladat lett volna az mszp szavazóit elszipkázni/begyüjteni.A jobbiknak ez összejött kb.200.000 fővel- a többi a volt miép,és kiábrándult fidesz.
Hogy Hadházy miért van még az lmp-ben?Nem tudni.Jobb helye lenne a párbeszédben Karácsonyéknál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.