Az úszó csütörtök délutáni Facebook-posztjában jelezte: mivel nem tudták megoldani személyes problémáikat, külön utakon folytatják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Juj, nem szép ennyire kiteregetni a másikat. (Én is megcsalnám ezt a tusupot!)
karma1
@JAJMÁR: Piti modon bosszubol csak magat akarja fenyezni... Eszebe sem jut, hogy ugy beszelt Katinkaval egy-egy nem- ermes szereplese utan, mintha a kutyajaval beszelt volna.
Hat mar akkar en is masfele tekintgettem volna, mert ebben a kapcsolatban engem tekintenek egyenlo partnernek.
Szerencsere Katinka ezt eszrevette vegre.
Jol tette.
JAJMÁR
@karma1: Igen, és még időben. Még van ideje fiatalon megtalálni az "igazit" :)
karma1
@JAJMÁR: Velem csak egyszer beszelt volna igy a ferjem, onnantol kezdve annyi lett volna neki - es Tusup tette ezt a TELEVIZIO nyilvanossaga , sokmillio ember szeme lattara!
Igazad van, Katinka meg fiatal, tegye meg azt a lepest, amit most meg megtehet!

Az mar mas kerdes, hogy nem biztos, hogy ugyanolyan sikerei lesznek az uszasban, mint azelott. Sokat kihagyott edzesben, es a lelki terhek sem segitenek a jo eredmeny eleresehez...Es kozben o is oregszik, na meg jonnek az ujak is...
JAJMÁR
@karma1: Igaz, de főleg ez tetszik Katinkában, hogy a sportkarrier fölé emelte a magánéletét, mert ezzel azt üzeni, hogy a boldogság mindennél fontosabb :)

(Kicsit pátoszosra sikerült, de a mai anyagias és sikerorientált világban, ahol a fiatal lányok vén pasikhoz mennek és bármire képesek a "karrierért", egy ilyen üzenet szerintem ér annyit, mint egy aranyérem :) )
karma1
@JAJMÁR: hahaha, ertem, mit akartal mondani, nem patoszos, hanem termeszetes...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.