Gerincbaja élete végéig elkíséri, Schobert Norbi a fitnesz helyett mostantól a bizniszre és az apaságra koncentrál. Azt írja a Blikk a hot!-ra hivatkozva, hogy Schobert Norbi évek óta gyógyíthatatlan betegségben szenved, mindennap gyógyszereket kell szednie, még a járás is nehezére esik.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem akarok karorvendo lenni, mert senki bajaval nem szabad viccelni, de talan nem kellett volna olyan tulzottan eroltetni a Norbi tornat, meg amit a kis felesege is propagal, mert nem vagyunk egyformak.
Errefele nyugaton mar kezd "feltevodni a kerdes", hogy mi ertelme van annak, hogy bizonyos szerveinket a tulzott hasznalattal oregitsuk el ido elott, igy pl. a biciklizes , tavfutas, teniszezes jotekony hatasa is megkerdojelezheto, hiszen ha valakit most arra biztatnak, hogy egy nagyvarosban menjen be a munkahelyere biciklivel, az milyen jo lesz, azzal nem teszunk mast, mint az illetot arra buzditjuk, hogy szivjon be minel intenzivebben egy kiados kipufogogaz-koncentratumot, felerositett szivmukodessel egybekotve.
Jane Fonda talalta fel az aerobikot, - nehany ev mulva szivinfarktust kapott.
Jo dolog a sport, de ha azt nezzuk, hogy az eredmenyhajszolas pl. az uszoknal szinte mindig szivnagyobbodassal jar (es meg van nehany ilyen sport), akkor ez megeri?
Egy kellemes seta mersekelt uszas - nem jo idoeredmenyre torekvo - , vagy golfozas, tollaslabdazas a gyerekekkel - sokkal tobbet javit az ember testi- es mentalis allapotan, mint a megerolteto gyakorlatok, napi ismetlessel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.