Meg kell ragadni az alkalmat. (SCI-FI) A magyar gazdaság a következő két évben 4% felett növekedhet, de ahhoz, hogy ez fenntartható legyen később is, nem elegendő a fiskális és monetáris eszközök alkalmazása, hanem különösen fontos a gazdaság körüli alrendszerek versenyképességének javítása - mondta a Portfolio-nak Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Ilyen kulcsfontosságú terület pl. az oktatás, különösen a felnőttképzés és szakképzés, a nyelvtudás, a digitális technológia és a kutatás-fejlesztés. Az MKIK a napokban küldte meg a javaslatait Orbán Viktor miniszterelnöknek.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Laci-bácsi zavaros meséi

az egy dolog, hogy pont arra hivatkozik, ami legelszabott, de még okadatolja azt is hogy nincs magánál

Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke mesélte a Portfolio-nak, hogy az MKIK a napokban küldte meg a javaslatait Orbán Viktor miniszterelnöknek.
Hogy ki kérte és miért azt most hagyjuk maradjunk a Paca-laca baromkodásánál. Tényleg csak azt nem értem – bár az igazat megvallva az emberi butaság ezen a szintjén a humor is kizárt – hogyan állják meg röhögés nélkül. Nos ez a derék párt-nyikhaj az emút nyóc-év dúlása után azt tudta, mit tudta merészelte mondani, hogy szerinte (bár náluk ez a szerintem nem szokott szerepelni): a fenntartható fejlődés záloga az oktatás, különösen a felnőttképzés és szakképzés, a nyelvtudás, a digitális technológia és a kutatás-fejlesztés! Nos meg kell állapítsuk, hogy – igaz nehéz versenyben, mert a bornírt ötletek dúltak ezerrel – ezek voltak azok a területek, ahol a legtöbb rombolást végezték.
Ezt követően egy akkora marhaság-áradat jött ki belőle a digitalizáció kapcsán, hogy az még a szerencsétlen Tompikának is „dicsőségére válna”. Amivel csak a már sokszor csillogtatott dilettantizmusát okadatolta, de valódi unortodoxiája (elemi szintű logikai hiányosság) sem maradt bizonyítás nélkül. Arról értekezett, hogy „az uniónak van egy olyan tulajdonsága, hogy a perifériáról az erőforrások a centrumba áramlanak, és ha ezt Európa nem ismeri fel, és nem ad ebből vissza valamilyen alapon keresztül, akkor előbb-utóbb ezek az országok megfontolják, hogy az unió tagjai akarnak-e maradni.”! =))
Qqberci
A szaniter-virtuóz akcióba lendült...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.