Előállították a nyomozók azt a vadászaton résztvevő 44 éves férfit, aki csütörtökön este a fegyveréből leadott lövéssel eltalálta egyik társát, aki a helyszínen életét vesztette Bokod külterületén – írja a police.hu.

Lelőtte vadásztársát egy bokodi férfi

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a bokodi lakos ellen.

A nyomozók a férfit az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítotti kihallgatását megkezdték.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
...lehet hogy egy támadóan ágaskodó medvének nézte? ha jól megfizeti az ügyvédjét, akkor ezzel még megúszhatja...
nezelodo
Na kedves kommentelők! Állandóan a mi Nemzethy Fővadászunkon köszörüljük a nyelvünket, miközben nem vesszük észre mekkora kockázatot vállal ő is a szeretett nemzetéért!
lópicigáspár
@papa.49: Hiába ismeri a szabályt, ha egyszerűen balfasz! Egyébként meggyőződésem, hogy a vadász-balesetek 90%-a szándékos, csak bebújnak a "baleset" szó mögé" Hozni kellene rá egy külön passzust a Btk.-ban egy külön passzust, hogy aki vadászaton embert öl 10 évet kap függetlenül az eset körülményeitől, majd vigyáznának egymásra!
wagabund
@lópicigáspár: 8.31...sántikáló vicc ehhez kapcsolódva:...

-képzelje szomszéd, levágta a vonat a bolond Józsi ujját, és belehalt...
-ne mondja, abba hogy lehet belehalni?
-hát úgy, hogy épp az orrát túrta..

bocs
papa.49
@lópicigáspár: Régebben én is részt vettem néhányszor vadászaton, az első amit elmondott a vadászat vezetője ,,befelé nem fordítjuk a puskát, csak kifelé lehet lőni,, meg ha nem látod biztosan mire lőnél NE LŐJ !!!
Annyira én nem kedveltem a vadászatot, de azért ,,ellőttem néhány partont,, én inkább a célba lövést szeretem !!!
lópicigáspár
@Shikari: Sokan a kerékpározásra vonatkozó alapvető KRESZ szabályokat se tudják elsajátítani! Gondolod a fegyverviselés menne? Egyébként nem lenne rossz, talán annyi kiegészítéssel, hogy életvitel szerűen Magyarországon élő, magyar állampolgár, már csak azért, mert Szerbiában és Ukrajnában elég sok magyar állampolgár él, akiknél ha van fegyver, nem ellenőrizhető és nem visszanyomozható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.