Az MSZP elnökjelöltje szerint vicc az, amit az ellenzék csinált. Úgy véli, Orbán érdeke, hogy ne jöjjön létre baloldali egység.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Divide et impera! Az ellenzék meg partner hozzá! De mi is megérdemeljük a sorsunkat! Ha valaki megpróbál értünk, a plebsért kiállni, mi cserben hagyjuk! Mire feleszmélünk, már csak a Holdon lehet gyülekezni, tüntetni!
Peller Anikó
Ágica drága, jól véled. Elemi érdeke. Ellenkező esetben böri minta huzat.
Sámannus
Tegnap az ellenzékinek nevezett média egész nap az ellenzéki pártokat alázta.
Az ellenzék bármit tesz az atv-től a hírtv-ig . A tulajdonosok maguknak akarnak támogatást, ezért az önálló ellenzéket szapulva külön megmondókkal verik szét azokat. A napnál világosabb, hogy az ellenzéki pártoknak csak a szavazói kellenének, ezért tűrik meg a politikusokat a stúdiókban, akik házhoz mennek a pofonokért.
Tegnap Kórózs Lajossal megalázóan beszéltek, és annyira lekezelték, hogy a riportról lerítt, hogy mindegy is, hogy mit mondott a picsának semmi sem tetszett.
Nessy
Divide et impera! Az ellenzék meg partner hozzá! De mi is megérdemeljük a sorsunkat! Ha valaki megpróbál értünk, a plebsért kiállni, mi cserben hagyjuk! Mire feleszmélünk, már csak a Holdon lehet gyülekezni, tüntetni!
Sziszifusz
@Sámannus: 09:49
Tegnap este, Krug Emilia, görcsös akarással, nagyon meg akart felelni annak, amit az atv. vezetősége elvárt tőle.
Nagy igyekezetében Korózs Lajossal szemben, (életkora szerint az apja is lehetne), olyan stílust gyakorolt, ami megengedhetetlen egy műsorvezető részéről. ( közbeszólásokkal a riportalany többszöri félbeszakítása, kapkodó logikátlan, nyomuló kérdezés, az elmondott válaszok figyelmen kívül hagyása, stb.)
Sámannus
@Sziszifusz: Mindegyik taktikája ugyan az, maximálisan széttöredezni a riportalanyok mondandóját. Lehetőleg belekötni olyanba, aminek köze sincs a témához, mint ha a riportalany mindent képviselhetne, és mindennek okozója lenne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.