Gyakran látom Pécsett a Petőfi és Garay utca környékén. Annyi idős, mint én. 52. Nem meglepő. Egy óvodás csoportba jártunk. Leérettségizett, főiskolát végzett. Anyja egy szorgalmas, és tisztességes boltvezető volt a környék legnagyobb üzletében. Mindig egyedül van. Csak a lány és a kutya.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@CsipkeRózsa: az élet is írhatta. Én is ismerek ilyen nőt, és férfit is. Van, amikor nincs soha többé más...ez a történet pont erről szól.
CsipkeRózsa
@Commenter: Én ezt megtörténtnek "értelmezem".
Commenter
@CsipkeRózsa: a szerző szerint fikció. Ezért írtam hogy az élet néha felülmúlja, felülírja az írói képzeletet. Bár lehet hogy a szerző itt valós anyagból dolgozott. A tragikus sorsú fiú a történetben az ő nevét kapta, lehet ez sem véletlen...igazi mozifilm alapanyag...jó hogy a lány a magányában legalább a kutyában társra lelt. Ő akarja így, és ezt ahelyett hogy tiszteletben tartanák "furán" néznek rá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.