A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom szülésre buzdító videót tett közzé, persze nyilván nincs olyan ember, akinek ez a videó hozná meg a kedvét a gyermekvállaláshoz. Ha megteszi, nem csak a gyerekvállalástól, de az élettől is elmegy a kedve.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A család vállalás körülményeit kéne olyanná tenni mint volt a '70-'80 években, nem volt gond 3-4 gyermeket felnevelni, szakmát hivatást adni a kezükbe, közben háza építeni, berendezni, kirándulni járni, autót vásárolni, színházba, moziba járni !!!
Ezek a mostani korban hiányoznak a lakosság nagyon nagy többségénél, így nem is lesz gyermek vállalási kedv, nem fognak a reprodukciót meghaladó mértékben gyermekek születni, inkább az a valószínű, hogy hosszadalmas lassú kínos haldoklás vár a nemzetre !!!
Commenter
@Clavigo: nincsenek is erre szavak valóban...
Commenter
@papa.49: nem tudják olyanná tenni, de nem is akarnák. Amit családcentrikus politikának neveznek az lassan majd az abortusztilalomban teljesedik ki. A CSOK-ot nem tudják visszafizetni, a házat viszi a bank a gyerek meg ott marad. Nem nagyon meri ezt így senki vállalni-hiszen a gyereket fel is kell nevelni,és a kérdés ilyen szociál és társadalompolitika mellett az hogy miből és hogyan-leszámítva persze a sok saját lábon állót!
papa.49
@Commenter: Tudnák ha akarnák, de NEM AKARJÁK, miért, mert szükségük van olyan emberekre akik azt se tudják melyik lábukra álljanak ha a hivatalban kérdeznek tőlük valamit, magyarul műveletlen gondolkozni nem tudó, sőt NE IS AKARÓ tömegekre, akiket az orruknál fogva vezetgetnek !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.