Szigoríthatják a gyülekezési jogot a közeljövőben olyan formában, hogy az alaptörvényben rögzítenék “az otthon, a magánlakás védelmét.” Erről a tervről Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter számolt be az Echo TV tegnap esti adásában – adta közzé a merce.hu. Gulyás szerint a módosítással azt kívánják elérni, hogy a politikusok magánlakásai előtt a jövőben ne lehessen demonstrációt …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A saját mocskukat súrolják, akárhogyan teszik!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
A saját mocskukat súrolják, akárhogyan teszik!
nevemnick
Minket is zavar, hogy teleb@sszátok a postaládákat konzultációs szeméttel.
Gauntlet
Gyávák! Ilyen alapon az összes tüntetést be lehet tüntetni!
division
Mivel a hitelesek maguk vállalták azt amit, ne is tüntessenek. Vállalják a felelősséget ha csak ennyi eszük volt.
Sámannus
@Gauntlet: A családpolitikájuk csúcsa az ilyen törvénykezés. Akiket kifosztottak, még jogfosztottak is. Jellemző erre a bagázsra.
magyarbakancs
Fidesz egy hányadék ,ótvaros kivénhedt ill- keresztény bagázs
Gauntlet
@division: a kamatokat emelgethetik? Szabadon? A diákhitelem 4800-ról indult, most 7600!
Madácsi Pali
@division: az orbány kormányok szándékos devalválását, visszamenő hatáju törvénykezéset nem lehetett előre kockázati tényezőként értékelni. Vagyunk egy páran akik még emlékszünk a szoci időből amikor 180-ra zuhant a forint a ch frankkal szemben, Orbán micsoda hőbörgésbe csapott, pedig akkor válság is volt. Most csak a zemberek pénzét lopnák csendben, az általuk labrásra alakitott törvények alapján!
mackoka46
@division: Szó nincs róla. Kellett hozzá a törvényhozás bűnös sunnyogása is. Miért kellett megengedni és rákényszeríteni a bankokat a szégyenteljes etikátlan és tisztességtelen magatartásra.
division
@Gauntlet: Nekem nincs diákhitelem, ahogyan amikor én még diák voltam sem volt. A gyerekeimet saját pénzből taníttatom, nem kell semmihez hitel, ahogyan soha nem is kellett.
division
@Madácsi Pali: @mackoka46: Tudva lévő volt egy értelmesen gondolkodni tudó ember számára hogy az efféle kedvező konstrukciók nem tartanak majd örökké, főleg nem 25 évig. Méregdrága autókba is beleugrottak hányan, majd adták vissza mert nem tudták fizetni. Az emberi butaság határtalan, ha a szomszédnak telik 20 milliós autóra akkor veszek én is, csak arra nem gondoltak sokan hogy lehet a szomszéd nem hitelből vette.
Madácsi Pali
@division: fityfa@ geci! Most nem az volt a téma, hogy ki mire költötte a hitelt, hanem a rablóvezér tisztességtelen törvénykezése elleni tiltakozás tervezett megtiltása. A forintositási törvény visszamenőlegesen szentesít tisztességtelen feltételeket, ami most fog elbukni Straszburgban. NEHOGY MÁR AZ EMBEREK AZ UTCÁN KÖVETELHESSÉK A TISZTESSÉGES TÖRVÉNYKEZÉST!!!
Nessy
@division: Adjon hálát z Egek Urának, hogy jókor, jó helyre hozta a gólya, és utána is olyan munkája, vállalkozása volt, ami jól jövedelmezett.
Tudja, van még itt egy olyan generáció, amelyik ingyen tanítatta a jelenlegi "politikai elitünk" egyik - másik tagját, aki működtette jól - rosszul az országot, így volt/van mit privatizálni, kiárusítani.
Voltak/vannak olyan emberek, akik közszolgák, akik még próbálják szinten tartani az oktatást, életbe tartani az egészségügyet!
Na, ők azok, akik bizony nem 20 milliós autókra, kacsalábon forgó villákra vettek fel hitelt: Ők is már sok százezerért tanítatták a gyermekeiket, és ma nyugdíjasként, katasztrófa egy lakás rendbetétel, egy nagyobb háztartási gép csere. És bizony hűséges partnerei voltak az OTP-nek, hitel szempontjából is.
Mellékesen nem vagyok hajlandó 50 évi munka után szégyellni magam, és kezet csókolni sem fogok Orbánnak egy Böske utalványért!
division
@Nessy: Magamnak köszönhetem, tudod a gólyának meg a szerencsének ehhez nem sok köze volt:-))
division
@Madácsi Pali: Látom személyeskedsz, na de ha többre nem telik...
Madácsi Pali
@division: hamár a téma mellé tudsz csak beszélni Orbán védelmében. A magyar szavak értelmét, ami 20-nál több IQ-t igényel, mintha nem értenéd. Megszólítottál, ne csodálkozz ha úgy irok, hogy megértsd.
Nessy
@division: Jókor születtél! Aki ezt a világháború előtt tette, az megszívta.
Hol ezért volt rossz a pedigréd, hol azért. De akkor is fiatalok voltunk, boldogok, családunk volt, munkánk, amit még meg is szerettünk.
Csak éppen ma már sok évtizednyi munka után, egyre kevesebbet ér a nyugdíj, egyre inkább teher vagy, mert csak egy nyugger vagy.
Kérlek, hogy az "inflációt meghaladó nyugdíj emelést" ne emlitsd!
Közgazdász voltam, igaz egészségügyben dolgoztam. Na. az még szomorúbb!
division
@Madácsi Pali: Meglepődnél ha ismernél és tudnád mennyi az IQ - m:-) Ahhoz elég volt bőven hogy ne azzal kelljen foglalkoznom ki van vagy lesz kormányon, ill. hogy mi lesz a gyerekeimmel vagy mennyi lesz a nyugdíjam (mondjuk nem kevés, bár nagy szükségem nem lesz rá). A lényeg hogy hitel terén nem Orbán védelmében szóltam, hanem az emberi felelőtlenségről, amit a legtöbb hiteles oly bőszen tagad.
Madácsi Pali
@division: akkor csak fizetett álbarom vagy!
Clavigo
@Shikari: Aha...Egyébként téged ki kérdezett ?
Madácsi Pali
@Shikari: NE LEGYEN POLITKUS AKI CSAK ELHALGATTATNI KÉPES AZ ELLENVÉLEMENYT! Nem isten kegyelméből lett király.
Sámannus
@Shikari: Akinek a lakását elveszik én be is költöztetném a kifosztói helyére
Sámannus
@Shikari: Emlékeztetnélek a kezdeteknél Járai hintette el ezt lezsernek látszó megoldást, mert a forinthitelezést nem támogatta a jegybank, mert az állam kiszárította a forintpiacot, csak magas kamatra kaptak a hitelfelvevők hitelt. Ekkor szintén Járai indította be a devizahitelezést, az önkormányzatoknál és a lakás és autó hitelezést is. Szóval nagy arcot át lehet állítani ezt csak el kellett indítani, megállítása ugyanúgy értetlenséget váltott volna ki, mert akkor a következmények elmaradása okán annak ugyanúgy negatív hatása lett volna.
Ha valaki azt állítja hogy megoldottak valamit az tévedés, mert a legellemetlenebb részét nem oldották meg, most zajlanak a kilakoltatások. Én tudom Matolcsy 2010 előtt az egyik osztrák bank hitelbehajtói szakértője volt. Most ezt a szakmáját gyakorolja jegybankárként is könyörtelenül. Éppen a tüntetők rohamára készülnek és tele van a gatyu, ezért hozzák a tüntetéseket szabályozó törvényt.
Ennyit a sok hülyéről akik bele rángatták az embereket a devizahitelezésbe, Kezd a hülyézést azokon akik elindították.
szaboria1
@Gauntlet: Erre megy ki a játék. Valahol olvastam elég ha csak egy lakó pl. a Kossuth téren azt mondja zavarja a tüntetés máris beszüntethetik.
szaboria1
@Shikari: Annyiban nem értek veled egyet mert nekem is volt hitelem de a bankom értesített egy másik lehetőségről és így át tértem egy másik hitel konstrukcióra és szépen 2010-re vége is lett . De sok ismerősöm akik más bankoknál voltak na azok ráfáztak mert az Ő bankjuk nem ajánlott fel semmit. Ilyen pl. MKB bank még mindig azok vannak a legnagyobb bajban akik ott vannak.
szaboria1
@Shikari: Még egy dolog ki is találta ki, hogy lehet deviza hitel? A FIDESZ mert már akkor is ők nyertek rajta a bankok támogatásával.
szaboria1
@Shikari: Amikor mi is nem egy nagy hitelt csak 1,5 milliót vettünk fel akkor sajnos a forint és a deviza hite kamat ég és föld volt a deviza 4,5% míg a forint akkor 17,95% volt. Te vajon akkor, hogy gondolkoztál volna.
Sámannus
Amikor hitelfelvétel volt pontosan olyan katasztrófális kamatot kellett volna fizetni, amivel már a lakossággal fizettették volna előre azt a csődhelyzetetEzzel állt szemben a kerskedelmi bankok alacsonykamatozású pénze. A jegybank csak az államadósságot kezelte a kamattal. Nékem két lakáshitel is volt, gyorsan megoldottam, de fel kellett használni a családi tartalékokat, életbiztosítást és egyebeket. Én most sem hibáztatok senkit ezért a lépéséért.
A rendszer váltás óta tisztában vagyok azzal, hogy a lakossági megtakarítások addig az államé amíg az adósság ott van, ahol most is. Csak egy enyhe szellő kell a pénzpiacon, és huss, amit gyűjtöttél az elszáll. Én három ilyen támadást éltem meg, amikor az állam a megtakarításaim elszedte. Más formákban, de erre igényt tartottak, mert rosszul gazdálkodtak a pénzünkkel.
Most is nő az adósság, csak nem devizában. A kisembereknek csak idő kérdése, mikor zúdítják rájuk a következő kamat robbanást. Az is azzal fog járni amit leírtam nem kel a maszlag a családpolitikáról, egyebekről ez a rendszer így működik sajnos.
tudode
Sajnos az országot egy MAGÁNHADSEREG kebelezte be a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN ALAPTÖRVÉNNYEL, ahelyett, hogy megbecsülte volna magát, már ami a tisztességet illeti!!!
-------------------------------------------------------------
------ alaptörvény közjogilag érvénytelen
Nagyjából 3 250 találat (0,45 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=Alap&aqs=chrome.0.69i59j69i57j0j69i60l2j69i59.4148j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
.
---- Magyarország nevű állam jogilag nem létezik
Nagyjából 29 500 találat (0,36 másodperc)
..
www.google.hu/search?ei=XP8MW5f7Fcb4wALzoKKYBA&q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&gs_l=psy-ab.1.1.0i71k1l5.0.0.0.118454.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0...0...1c..64.psy-ab..0.0.0...0.FumNAm_1Ip4.
------------------------------------
Ezt a videót MINDENKINEK látnia kellene:
.
------ "Békét hoztam és az igazságért jöttem!" /Orosházi Ferenc/
www.youtube.com/watch?v=JWD_KeZjErc&t=17s
.
"""A törvényszéki tárgyaláson történteket vágatlanul mutatjuk meg. Dr. Gyarmati Éva védőbeszéde megadta az alaphangot, amire Orosházi Ferenc "az utolsó szó jogán" feltette a koronát. A bírónak nem sok választása maradt .""
---------------------------
Erről sem tudnak a DEVIZAHITELESEK:
.
------Dr Gyarmati Éva /10 évig bankjogász/ felszólalása
www.youtube.com/watch?v=YzAiuassBK8&t=36s
-------------------------
Elképesztő az, hogy EZEK az elszabadult KATYUSSAÁGYUK miatt ... m i n d e n t .. előről kell kezdeni, mint a csecsemőknek az ELSŐ LÉPÉSTŐL!
.
Annyi a.. t a b u, amelyet az ÁTLAGÁLLAMPOLGÁR megfelelő jogi, egyéb ismeret nélkül EL SEM TUDJA KÉPZELNI, mert Csipkerózsika álmát alussza, miközben EZEK basáskodhatnak KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENÜL!!!
.
Hitelesek: Nem tartozunk.hu-t nem ártana...
wpym
@szaboria1: Meg is érdemelted a devizahitelt.
szaboria1
@wpym: Egyáltalán elolvastad az összes bejegyzésem. Én nem csődöltem be. Mert én nem svájci frankra ha nem EURO-ra váltottam a forint hitelem. Mivel a kezdeti havi 33000.-ft. hitelem eurora átválva kevesebb lett havi 27000.-ft jött ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.