Kövér László az EchoTV Napi aktuális című műsorában kifejtette álláspontját a kormány családpolitikájával kapcsolatosan. "Az értékrendünket kell egy kicsit kiigazítani, a hozzáállásunkat kell egy kicsit átalakítani és nemcsak a gyermekvállaláshoz. Azt gondolom, az, hogy hány tagú egy család egy adott országban az sok minden eredménye. Általában véve az élethez való viszonyulásnak a leképeződése– magyarázta. Majd hozzátette:Nem a jóléttel függ ez össze, hiszen ha így lenne, akkor már meg is oldottuk volna a problémát, hiszen Európa egyik legbőkezűbb és legjobb családtámogatási rendszerét tudtuk kiépíteni. De hogyha nyugatra nézünk, ahol sokkal jobban élnek az emberek látjuk, hogy még rosszabb helyzetben vannak némely országok demográfiailag mint Magyarország és Közép-Európa– folytatta. Felborult az egyensúly a közösségi és az egyéni ambíciók között. Az egyének már nem tekintik magukat a közösség felelős részeinek és ilyen értelemben csak saját maguk jövőjére gondolnak és minden erről...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

álomgép
Magyarok! Férfiak és asszonyok!
Hallgassátok Orbán vezér egyik magyar hangját!

"Sok a király és kevés a szolga!
Szüljél magyar!
Aki nincs dolmányban, az ellenünk van!
Szüljél dolmányban!
Aki dolmányban van, az háromszor szül!
Mától a középső neved "Nemzethy Hovatartozás".
Dick mán!"
lampa laz
"hozzátette:Nem a jóléttel függ ez össze, hiszen ha így lenne, akkor már meg is oldottuk volna a problémát, hiszen Európa egyik legbőkezűbb és legjobb családtámogatási rendszerét tudtuk kiépíteni."
Ba**ki a szíjjas kolumbiai haverja qurva extra szerrel láthat el benneteket...
CsipkeRózsa
Úgy látszik, most újabb kampány kezdődött, a köv. négy év a gyerekvállalás ösztönzésében telik el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.