A Fidesz-KDNP frakciószövetség szerint a Soros-hálózat a magyar igazságszolgáltatást is befolyásolja azzal, hogy "migránspárti" érzékenyítő tanfolyamatokat tart bírósági dolgozóknak.

Hollik István, a frakciószövetség szóvivője szombati sajtótájékoztatóján azt mondta, "a Helsinki Bizottság olyan bevándorláspárti érzékenyítő tréningeket tart, amelyek egyértelműen azt a célt szolgálják, hogy a migránsok szemszögéből, az ő érdekeiket képviselve érzékenyítsék a bíróságok dolgozóit".

Fidesz-KDNP: már az igazságszolgáltatást is befolyásolja a Soros-hálózat

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

Elmondása szerint a tanfolyamokon a menekültjoggal, a bevándorlás egyes jogi eseteivel kapcsolatban adnak tanácsokat, ami egyszerre felháborító és megengedhetetlen.

Hozzátette: a menedékkérelmekkel, kiutasítással kapcsolatos ügyek többsége a bíróságokra kerül. Nem nehéz feltételezni, hogy ezzel a Helsinki Bizottság célja az igazságszolgáltatás befolyásolása, a bírók megtévesztése azért, hogy minél több bevándorlót tudjanak Európába hozni – mondta.

Hollik István hangsúlyozta, fennáll a veszélye annak is, hogy egy-egy konkrét ügyben egy "Soros által fizetett jogász", aki migránsokat képvisel, adott ügyben olyan bíróval kerüljön szembe, akinek az "érzékenyítését ő végezte". Ezzel egyértelműen veszélybe kerül a bírói függetlenség – tette hozzá.

(MTI)

Itthon - 2019. March 26., 14:26
Ezt válaszolta Orbán a szakszervezeteknek
Itthon - 2019. March 26., 14:37
12 milliós autót kapott Handó Tünde

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ezek a gecik üldözési mániában szenvednek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kopacsi bacsi
Mi lenne ha valaki megölné a migránsok pápáját a sorost!!???Hogyan zokognának ezek a majmok!! Mit keres itt egyáltalán a soros elvtárs?? Fel akarja építeni az ő kommunáját??
SystemError
@Borsodi: 0107 Nincs Soros György :) Arra viszont én is kiváncsi vagyok, ha beadja a kulcsot az öreg, akkor jöhet az EU-s kilépés azonnal vagy akkor még rámennek Csányira és utána..
Borsodi
@SystemError: Persze tudom,hogy Soros csak a mumus Orbán alkotta,és valóban az lesz a következő lépés kilépni az eu ból. Szabad a pálya jöhetnek az oroszok.Orbán lesz a király aztán meg Isten akar lenni.,megmondta Hoffi
Nessy
@Borsodi: Őszintén szólva, nekem egyszer is elég volt az oroszokból!
Orbán lassan tényleg "Isten", hiszen imaláncot indítanak érte, misét mondatnak, áhítattal hallgatják a kinyilatkoztatásait. Állíthatnak neki szobrot is, hogy legyen mit simogatni a híveknek!
evacica
@dr. prédikátor: Mert nem tiszta a lelkiismeretük!Csak azt nem tudom, hogy ennyi gyűlölet, hogy fér egy emberbe! Szerintem ezt csak beteg agyal lehet kitalálni! Borzalom, s ezek vezetik az országot! Sok szerencsétlen megtévesztet buta emberek jóvoltából!
SystemError
@Borsodi: Csak a sorrend rossz, már itt vannak az oroszok..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 26., 13:15
Nem zavarja a kor – a világsztár megint babát vár
Nagyvilág - 2019. March 26., 12:44
Ezekből már senki nem csinál rántottát
Szórakozás - 2019. March 26., 12:25
Itt a névsor: ők szállnak fel az Ázsia Expresszre