Emberölés gyanúja miatt indult eljárás az ellen a nő ellen, aki négyéves unokájával együtt egy tehervonat elé vetette magát szombaton délután Hort és Csány között. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Kovács Nikoletta tájékoztatása szerint a 49 éves nő a két település közötti vasúti átjáróban ugrott unokájával együtt a vasúti szerelvény elé. Mindketten életüket vesztették.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak kerdem: mi ertelme van a magyar jog szerint eljarast inditani egy halott ember ellen?
Igaz persze, hogyha a halottak szavazni is tudnak jo nagy szamban, akkor talan az idezesre is meg fog jelenni a holgy...
Magyarorszag mar minden szinten elrugaszkodott a valosagtol. Ongyilkossagbol gyilkossagot fabrikalni a resztvevok es csaladjuk meghallgatasa nelkul a vilagon a legszerencsetlenebb dolog...
Nyugodjanak bekeben, nagyon sajnalom oket, foleg a kicsi gyermeket. Nem lennek most a szulok helyeben...
1magyar
@karma1: Lehet, hogy a szülőktől akarta megvédeni a kicsit.
karma1
@1magyar: Lehet, de azert en tudnek mas, sokkal baratsagosabb megoldast is.
Ezert is nehezmenyezem, hogy a rendorseg ekkora baromsagot csinal, ahelyett, hogy meghallgatna es kivizsgaltatna pszichologusokkal a csaladot, mert lehet, hogy mindenki alkoholista volt, de az is lehet, hogy a nagymama volt demencias es kenyszerkepzetes.
Amit te mondasz, az is egy lehetoseg.
Miert tett ekkora baromsagot a rendorseg ? - en azert kivancsi lennek az eljaras elinditasanak indoklasara.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.